Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Beauty UK

Finns det något bättre än en riktigt fin manikyr? Tror nästan inte det. Fina, rena, glänsande och utmärkande naglar är verkligen så fräscht och något som vi på Hudvårdsguiden tycker alla ska anamma. Märket Beauty UK har sitt främsta fokus på just naglar, nagellack och nagelvård. Beauty UK är verkligen experter på det där med naglar och nagellack, just precis det älskar vi med märket och det är därför vi tagit in så många produkter ifrån dem. Låt dina naglar tala för sig själva och beställ hem ett kaxigt lack redan idag. Du hittar hela vårt sortiment från Beauty UK nedan!

Läs mer

Beauty UK har ett lack för varje humör

Beauty UK är ett familjeägt företag med en hälsosam syn på den moderna kvinnan, och mannen för den delen. Varumärket har ett talesätt som vi på Hudvårdsguiden älskar “A beauty UK woman makes her own statement “. Ett riktigt smakfullt citat skulle vi påstå.

Märket Beauty UK erbjuder inte bara produkter inom nagelvård utan även smink och andra skönhetsprodukter. Vi på Hudvårdsguiden har valt att fokusera på deras nagelprodukter just för att dem är så bra och dessutom varsamt framtagna. Med varsamt menar vi med hänsyn till djur och natur. Inga av produkterna är testade på djur och dessutom är det tillverkade på ett sätt som har så lite påverkan på naturen som möjligt. Veganska helt enkelt.

I Beauty UK’s sortiment hos oss hittar du allt från smakfulla neutrala nagellack till riktiga pang färger i neon. Du kan även finna basnagellack och topplack som bevarar färgen längre. Kika gärna in hela sortimentet ovan.

Våga sticka ut med nagellack från Beauty UK

Ibland vill man bara ha något klassiskt stilfullt på naglarna men i andra tillfällen vill man verkligen göra ett avtryck på sina medmänniskor. Produkterna från Beauty UK erbjuder båda delarna, dels de enklare klassiska färgerna i deras basurval Beauty UK Nails Polish. Men för dig som vågar gå utanför ramarna lite finns även deras härliga neon kollektion Beauty UK Neon Nail Polish.

Oavsett vilken färg eller produkt du är ute efter så hittar du garanterat det du söker i Beauty UK’s härliga sortiment.

Uppdatera din nagellacksgarderob redan idag! Kolla in hela vårt sortiment ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden