Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

BEE Natural läppbalsam

Skydda dina läppar och återfukta dem på ett kraftfullt sätt med hjälp av BEE Natural läppbalsam. Vi har de härliga smakerna och du kan lita på att det här är ett läppbalsam som vårdar på helt naturligt sätt. Ingredienserna är hälsosamma och smaker som Acai, granatäpple, vanilj och jordgubbe är vinnare!

Läs mer

BEE Natural läppbalsam är naturligt och effektivt

Idag är det få som tycker att det känns bra att använda hudvårdsprodukter med farliga kemikalier. BEE Natural läppbalsam är för dig som ställer höga krav på ingredienserna. Det här är en serie med många olika smaker som har helt naturliga ingredienser.

Bivax är känt för att fungera perfekt mot torr hud och det är säkert att använda för hudvård. Med ditt läppbalsam från BEE Natural kan du återfukta och ta hand om läppar som blivit nariga och spruckna när luften blir kall och torr.

BEE Natural fungerar på ett naturligt sätt och hjälper huden i dina läppar att behålla den naturliga fukt som finns där.

Läppbalsam utan farliga kemikalier

I ett läppbalsam från BEE Natural så finner du inga farliga ämnen. Det här är läppbalsam utan färgämnen, doftämnen, parabener och petroleum. Basen för varje läppbalsam är bivax som är naturligt såväl som allergivänligt. Du får en helt naturlig barriär mellan dina läppar och allt de utsätts för under kalla vinter-, vår- och höstdagar.

BEE Natural är också ett bra val under varmare månader då du kan få torra läppar av andra skäl som till exempel exponering för sol och saltvatten. Bivax är en ingrediens som fungerar skyddande mot UV-strålar och som dessutom har antibakteriella egenskaper.

Välj den smak du gillar bäst och se till att du har ett BEE Natural läppbalsam i väskan, fickan, på skrivbordet och annan plats där du kan behöva vårda dina läppar med jämna mellanrum!