• En underbar värld av hudvårdsprodukter & makeup
Fri frakt över 400 kr inom Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

BioRepublic SkinCare

BioRepublic SkinCare är ett företag från Atlanta i USA men som tillverkar sina produkter i Sydkorea. Deras produkter är inspirerade av koreanska produkter, men formulerade med Amerikas krav på säker, naturlig hudvård. En perfekt kombination! Märkets produkter har enbart naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Vad har dem då för produkter? Jo - ansiktsmasker. De är så klart dermatologiskt testade. Se våra produkter från BioRepublic SkinCare nedan!

Läs mer

BioRepublic’s produkter

BioRepublic säljer härliga ansiktsmasker. De har inte bara traditionella ansiktsmasker, utan även läppmasker och ögonmasker. I vårt sortiment har vi BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask som är en prisbelönt, klinisk utformad mask som reparerar skador och hindrar tecken på stress och åldrande. Varje förpackning innehåller en ögonmask till vardera öga, som är perfekta för alla hudtyper. Masken behöver du faktiskt inte skölja bort, därför är den perfekt att använda var som helst.

Hur använder man BioRepublic’s ögonmask?

Området kring ögonen är känsligt och man får ofta höra att man ska vara försiktig med att använda produkter där. BioRepublic’s ögonmasker är utformade just för den tunna huden kring ögonen, och är superenkla att använda!

  1. Rengör huden kring ögonen, det är viktigt att huden är ren innan du applicerar masken.
  2. Ta ut ena ögonmasken ur förpackningen och applicera under ögat.
  3. Skala bort det tunna lagret på baksidan, och gör likadant på det andra ögat.
  4. Bär maskerna i 15-20 minuter, eller tills serumet har absorberats ordentligt.
  5. Ta bort ögonmaskerna och massera in överskottet av serumet på huden. Skölj inte bort - resterna av masken har superbra innehåll för din hud.

Vi rekommenderar att du använder ögonmaskerna 2-3 gånger per vecka, för allra bästa effekt. Ett tips är också att förvara maskerna i kylen för extra effekt - där trivs maskerna som bäst!

Se alla våra produkter från BioRepublic SkinCare ovan och beställ härliga ansiktsmasker för dig och din hud!