Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Bliw

Bliw är ett märke som inriktar sig på handtvål. Bliw har varit inspirerad av nordisk natur sedan 1968 och som tillverkas i fantastiska Falun. Handtvålen är mild och gör gott för både händer och natur. Dofterna på tvålen varierar men är alltid inspirerad av nordisk natur, i Bliws sortiment finns dofter såsom, blåbär, vitsippa, skogsbär, havtorn och mycket mer. Se hela vårt sortiment från Bliw nedan!

Läs mer

Mer om Bliw

Bliw lanserades 1968 och var den första av sitt slag som erbjöd flytande tvål i Sverige. Den första flytande tvålen som Bliw lanserade var annourlunda från den vi använder idag då allt från konsistens, färg, form och formulering har utvecklats över åren. Bliw har alltid varit vegansk men år 2018, samma år som Bliw fyllde 50 år fick märket även sin vagn märkning av “The vegan society”. Nu märks alla flaskor med märkningen så att konsumenten kan vara helt säker på att produkten är vegansk. Tvålen är också, i och med detta, dermatologiskt testad, svanenmärkt och skonsam mot miljön. Handtvålen innehåller nektarextrakt som ger ett krämigt lödder och en skön uppfräschande efterkänsla. Vi på Hudvårdsguiden älskar Bliw och det tror vi du också kommer göra.

Olika dofter av nordisk natur

Precis, handtvålen kommer i en rad olika dofter allt för att du ska hitta just din favorit. Kanske vill du byta doft utefter årstid eller humör, med Bliws stora doftspektrum är det super enkelt. Bliw har inte bara handtvålar som du har i badrummet utan också specifika kökstvålar som är utvecklade för att ta bort dålig lukt från hantering av mat. Vår Bliw pumptvål Kök är en fantastisk tvål som effektivt tar bort lukt och fett från händerna med en uppfriskande doft av Lime och Vildtimjan. Perfekt att ha stående vid kökshon bredvid diskmedlet. Till badrummet kan det vara härligt att ha en tvål som verkligen ger en återfuktande känsla. Vår Bliw pumptvål Skogsbär är en pumptvål med doft av nordiska skogsbär som både är mjuk mot händerna och återfuktar försiktigt varje gång du tvättar händerna. Tvålen är dessutom dryg och är skonsam mot både händerna och naturen.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden