Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

BRAVE. NEW. HAIR

Brave New Hair är en fantastiskt vegansk och miljövänlig hårvårdsserie som garanterat kommer lösa alla din hårproblem. Märket är innovativt, modernt och drygt för att garantera att du verkligen kommer bli nöjd. Brave New Hair kommer från Bulgarien men har sedan starten verkligen expanderat och finns nu i ett stort antal länder och världsdelar. Vi på Hudvårdsguiden älskar Brave New Hair och har ett stort antal produkter från deras sortiment. Både schampo, balsam, hårmasker, stylingprodukter och mycket mer. Se hela vårt utbud nedan!

Läs mer

Hur märket Brave. New. Hair kom till

Märket kommer från Bulgarien och kom till med en entusiasm från skaparna att lösa sina vänners hårproblem. Vännerna hade svårt att få kontroll på sina hår och tvättade håret varje dag för att få mer volym och undvika att håret såg för platt och oljigt ut. Detta ansåg skaparna var helt galet och bestämde sig därför för att skapa en serie som både skulle ha en maximal effekt och de ville bara använda ingredienser som fungerade och gav ett bra resultat. Men viktigast var att produkterna inte skulle ta skada på hår eller hårbotten. Därför experimenterade grundarna med olika ingredienser och formulas och kom tillsist fram till ett vinnande koncept som först och främst hjälpte sin vänner med deras hårproblem. Men det vinnande konceptet växte och idag hjälper deras hårvårdsserie tusentals kvinnor världen över med deras hårproblem. Serien består av flera produkter alla med ett visst ändamål, att stärka håret.

Serien består av

  • Reboot: Djupt återfuktande (för skadat hår) Keratin: Återuppbyggande och antifrizz (För skadat & poröst hår). Denna är inte vegansk då det inte finns veganskt keratin.
  • Balence: Djuprengörande & detoxande (för oljig och känslig botten) Colour: Färgbevarande och glansgivande
  • Growth: Stimulerar hårväxt och motverkar håravfall
  • Volume: För volym & fyllighet.

Alla produkter är fantastiska och vi på Hudvårdsguiden rekommenderar de alla. Men för att göra en extra rekommendation vill vi nämna BRAVE. NEW. HAIR. Volume Hair Mist 100 ml. Det är en texturspray som kommer göra under för ditt hår. Textursprayen ger volym, gör håret mer hanterbart och dessutom får ditt hår en tjockare känsla.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden