Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Britney Spears

Den amerikanska popartisten Britney Spears har för evigt satt sina spår inom internationell musikkultur. Först som tonårsstjärna och sedan som många vuxnas stora favorit. År 2004 kom den första av en rad Britney Spears parfymer. Britneys dofter blev snabbt lika populära som hennes musik och artisteri. Här finner du den Britney Spears parfym som du är på jakt efter till dig själv eller som present.

Läs mer

Britney Spears parfymer är väl etablerade

Precis som artisten själv är Britney Spears parfymer ett säkert val. Spears valde från start att samarbeta med Elizabeth Arden för att ta fram dofter av hög kvalitet. Den första parfymen från Britney Spears, Curious, är fortsatt en storfavorit bland kvinnor som älskar blommiga noter.

År 2007 kom uppföljaren Curious Heart med ett större inslag av trä men med samma pudriga söta inriktning. Året innan lanserades Curious In Control parfymen med en mycket mer intensiv och specifik sammansättning av puder, sött, vanilj och frukt.

Hur doftar Britney Spears parfym?

I kollektionen med Britney Spears parfymer finns det spännande dofter som kan passa för olika tillfällen. En röd tråd genom alla parfymer från Britney Spears är det söta. De söta tonerna finner du oavsett om du väljer Britney Spears parfym Fantasy eller Believe.

Sedan kan det variera lite vad gäller inslagen av blomst, frukt och varma noter av choklad och vanilj. Om vi ser på hur kvinnor och män världen över uppfattar parfymer av Britney Spears så anses de vara lätta att ta till sig och tycka om.

En sak är säker: Britney Spears parfymer doftar som Britney, det vill säga livsglädje, fart, pop och äventyr.

Tillfällen då en Britney Spears parfym är bästa valet

När ska du välja en Britney Spears parfym? Dofterna är som sagt lättsamma och söta och därmed kan de passa flera olika tillfällen.

Välj parfym från Britney Spears:

  • När du behöver en present till en ung kvinna som tycker om parfymer.
  • Om du uppskattar glada färger och lekfulla parfymflaskor.
  • Om du vet att du alltid njuter av noter som frukt, blommor, vanilj och choklad.
  • Då du vill ha en parfym till vardagen som lyfter ditt humör med första puffen.
  • När du vill ha en söt och pudrig doft till festen.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden