Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Christina Aguilera parfym

Hitta din egen Aguilera-doft

Ord som självsäkerhet, framgång, glamour, sensuell och stark passar in på Christina Aguilera. Inte bara som artist och person, utan också på hennes parfymer. Med hennes självsäkerhet, lekfullhet och talang är hon en stor inspiration, vilket hon också varit genom alla år hon varit i branschen. Många unga har garanterat fått lite bättre självförtroende och känt sig stärkta efter att ha lyssnat eller tittat på Aguilera.


Läs mer

Unik design, vilken är gemensam för alla flaskorna

Designen på parfymflaskorna är unik med sina mjuka kvinnliga former och detaljer. Spets, guld, blommor, rosa och rött är gemensamt för hennes olika parfymer. Hon är mån om att ge sina parfymer ett nytt och unikt utseende, men samtidigt behålla den röda tråd som är hennes signum. En klassisk sensuell och flirtig stil har blivit temat här och det går verkligen att se att alla hennes parfymer är enhetliga.

Hon vågar verkligen sticka ut från mängden, inte bara när det kommer till hennes framföranden utan också i hennes skapande av att ta fram nya parfymer. Hennes dofter upplevs romantiska och med en känsla av sensuell sötma. Hon vill bland annat förmedla sexighet, attraktion och ett förföriskt intryck. De passar utmärkt till dejten, men också när du vill utstråla lite extra självsäkerhet eller bara vill känna dig extra härlig och kvinnlig.

Utstråla självsäkerhet och kvinnlighet - hela dagen

Vi har ett stort utbud av Christina Aguileras fantastiska parfymer och de passar kvinnor i alla åldrar. Parfymerna är mellan 30 ml till 100 ml vilket gör att du kan välja storlek och därmed även prisklass. Vi har också hennes mist, vilken du kan ta med i väskan när du vill bättra på under dagen. Komplettera gärna också med en duschkräm för att få samma härliga doft när du duschar. Hos oss kan du hitta ett härligt set med både en parfym och duschkräm med samma doft. Det är en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om.