Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Clearasil

Clearasil erbjuder produkter för att gå vinnande ur kampen mot finnar. De har  förebyggande dagliga behandlingar för ansiktsrengöring så som ansiktstvätt som rengör porerna utan att torka ut huden och rengöringspads som håller porerna öppna och tar bort oönskad smuts. Har du problemhy och lider av finnar? Då är Clearasil varumärket för just dig. Se alla våra produkter från Clearasil nedan!

Läs mer

Clearasils produkter för dig med problemhy

Hudvårdsprodukterna från Clearasil är utvecklade för att ha en snabb effekt. Om du har fått en finne eller flera finnar så vill du förmodligen behandla dessa och snabbt se ett resultat. Känner du igen dig i det? Serien “Rapid Action” från Clearasil fokuserar just på att ge en snabb behandling av ditt hudproblem och tar bort dina finnar. Testa exempelvis Clearasil Ultra Rapid Action Scrub 150 ml som tränger djupt in i hudens porer och som innehåller små mikrokorn som skonsamt exfolierar huden och gör den silkeslen. I samma serie finns även Clearasil Ultra Rapid Action Gel Wash 200 ml som är en ansiktstvål i gelform som lätt glider in i huden, rengör den och därefter sköljs av. Den minskar uppkomsten av finnar, reducerar röd hud och ger dig snabbt en renare hy utan finnar.

Clearasils cleansing pads

Om du önskar ett lätt och smidigt sätt för att ta bort ditt smink och smuts från ansiktet? Då tycker vi du ska testa Clearasil Daily Clear Deep Cleansing Pads som är rengöringspads för hela ansiktet. Padsen hjälper till att hålla porerna öppna och tar bort orenheter och döda hudceller. Använd padsen både morgon och kväll. Stryk en pad över ansikte och hals. Undvik den tunna huden kring ögonen. Skölj inte av huden efteråt, det kommer ge bättre resultat genom att du inte sköljer av huden då resterna av paden torkar in i huden. Kom ihåg att stänga burken med Clearasil cleansing pads så att de inte torkar!

Se alla våra produkter från Clearasil ovan, de kommer rädda dig med problemhy!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden