CLOCHEE Simply Organic

CLOCHEE är ett naturligt skönhetsmärke som är EU-tillverkare av ekologiska, veganska och cruelty free skönhetsprodukter från råvaror certifierade av Ecocert. Deras motto är: "We Have Nothing to Hide". och de kompromissar inte med att vara ekologiska och tar ansvar för sin produktion och paketering av sina produkter, vilket dom anser är lika viktigt som kvalitén på produkterna. CLOCHEE har en tydligt mission, tillbaka till naturen är källan till skönhet. De vill se efter vår tillvaro och visa att det är enkelt för dig som konsument att välja ekologiskt. 


Innehållet i produkterna är helt naturliga: Smör från växter, kallpressade oljor, naturliga eteriska oljor, växtextrakt, naturliga och certifierade aktiva ingredienser. Produkterna är utan:silikoner, mineraloljor, paraffin, parabener, syntetiska ämnen, etoxylerade ämnen, SLS, PEG, karbomerer och även många av förpackningarna är biologiskt nedbrytbara. Som det första kosmetikföretaget i Polen använde CLOCHEE förpackningar med tillägg av d2w. Det byter vanligt plast i ett miljövänligt, nedbrytbart material.  

CLOCHEE är ett Polskt varumärke som skapades för att introducera en helt ny polsk kvalitet på marknaden inom ekologiska produkter. Av duon: Daria och Justyna som hade en delad passion. Justyna hade sedan länge tillverkad egen skönhetsvård i hemmet i flera år och de valde att producera produkter som dom själva behövde. Det som fanns på marknaden uppfyllde inte deras krav gällande: innehåll, pris och kvalité. Clochee är deras idéal, naturliga produkter som även är estetiskt för ögat. Det har dom lyckats väldigt bra med och produkterna blev snabbt populära utanför Polen.

Varumärket alltid i ständig utveckling och varumärkesutveckling och kommer systematiskt att erbjuda dig en bredare linje med naturliga hudvårdsprodukter.