Frakt 39 kr. Fri frakt över 500 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

CLOCHEE Simply Organic

CLOCHEE Simply Organic är ett naturligt skönhetsmärke som erbjuder ekologiska, veganska och cruelty free skönhetsprodukter från råvaror certifierade av Ecocert. Deras motto är: "We Have Nothing to Hide". De kompromissar inte med att vara ekologiska och tar ansvar för sin produktion och paketering av sina produkter. De anser att paketeringen är lika viktig som kvalitén på produkterna. CLOCHEE Simply Organic anser att naturen är källan till skönhet. De vill se efter vår tillvaro och visa att det är enkelt för dig som konsument att välja ekologiskt. Använder du mycket ekologiskt? Se våra produkter från CLOCHEE Simply Organic nedan!

Läs mer

Innehåller i produkterna är helt naturliga

Ja - innehållet i CLOCHEE Simply Organic’s produkter är helt naturliga. De innehåller smör från växter, kallpressade oljor, naturliga eteriska oljor, växtextrakt, naturliga och certifierade aktiva ingredienser. Produkterna innehåller inte några silikoner, mineraloljor, paraffin, parabener, syntetiska ämnen, etoxylerade ämnen, SLS, PEG eller karbomerer. Många av förpackningarna är också biologiskt nedbrytbara. CLOCHEE Simply Organic var det första kosmetikföretaget i Polen som använde tillägg av “d2w”. D2w andvänds vid tillverkningen av plast och gör att plasten blir biologiskt nedbrytbar.

Om CLOCHEE Simply Organic

CLOCHEE Simply Organic är ett Polskt varumärke som skapades av Daria och Justyna, för att introducera en helt ny kvalitet på marknaden inom ekologiska produkter. De hade en delad passion för skönhetsvård. Det som fanns på marknaden uppfyllde inte deras krav gällande innehåll, pris och kvalité. Därför skapade de CLOCHEE Simply Organic - som är deras idealskönhetsmärke. De ville ha naturliga produkter som även är estetiskt tilltalande. Det har dem lyckats väldigt bra med, och produkterna blev snabbt populära även utanför Polen. Varumärket är alltid i ständig utveckling och det kommer kontinuerligt nya, naturliga produkter!

Är du ute efter en ansiktskräm som ger dig lyster och fukt? Testa CLOCHEE Light Moisturising-Revitalising Cream, som uppfriskar med en delikat och härlig doft.

Kanske är du i behov av ny rengöring? Testa CLOCHEE Facial Cleansing Set som innehåller både ett micellar-vatten och en toner. Setet riktar sig mot torr och känslig hud men fungerar för alla hudtyper.

Är du sugen på att testa någon av CLOCHEE Simply Organic’s produkter? Se våra produkter från CLOCHEE Simply Organic ovan!