• En underbar värld av hudvårdsprodukter & makeup
Fri frakt över 400 kr inom Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

DERMAL skincare

Dermal är ett sydkoreanskt företag specialiserat på kosmetisk forskning, utveckling och produktion. Deras produkter har fått ett väldigt bra rykte i Japan, Malaysia, Singapore, US och Europa. Företagets motto är "Make A Difference” och filosofin är att tillverka perfekta och differentierade produkter. Dermal har omtyckta ansiktsmasker. Se våra produkter från DERMAL nedan!

Läs mer

DERMAL‘s omtyckta ansiktsmasker

Ansiktsmaskerna innehåller naturliga ingredienser. Bland annat alger, snigelslem-extrakt, hyaluronsyra, syn-ake och sjögurka. De innehåller också hydrolyserat kollagen, pantenol, betaglukan, vitamin E samt extrakt av Aloe Vera och portlak.

Testa exempelvis DERMAL Rose Collagen Essence Mask som är en sheetmask som innehåller rosenblad-extrakt som fungerar som ett naturligt milt rengöringsmedel, toner och fuktighetskräm med antiinflammatoriska egenskaper. Rosmasken minskar stress och håller huden ren och glödande. Vi vill även rekommendera DERMAL White Collagen Essence Mask, som finns i vårt sortiment. Även den är en sheetmask, men som ljusar upp hudtonen och minskar melasma, fräknar, pigmentering, åldersfläckar. Den är speciellt formulerad med mycket koncentrerade aktiva ingredienser som penetrerar huden effektivt för att leverera viktiga näringsämnen.

Ansiktsmasker är gjorda för ett specifikt hudproblem, till exempel finnar, oren hud eller pormaskar. Andra masker är fuktmasker, som uteslutande fokuserar på att tillföra din hud extra fukt. Välj en ansiktsmask, som passar till just ditt hudproblem – på så sätt får du mest glädje av din mask.

Hur använder man DERMAL’s ansiktsmasker?

  1. Rengör och torka av ditt ansikte.
  2. Applicera ansiktsmasken.
  3. Låt masken vara på i 20-30 minuter.
  4. Avlägsna masken och massera in resterna av ansiktsmasken. (Tvätta inte av överflödet av masken, det innehåller näring till din hud).

Vi rekommenderar att använda masker från DERMAL 2-3 gånger i veckan. Men använd dem inte på skadad hud, och undvik ögonpartiet.

Införskaffa dig en ansiktsmask som kommer göra under för din hud - se alla våra produkter från DERMAL ovan!