Frakt 39 kr. Fri frakt över 500 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

DUREX

Under samlag är det väldigt viktigt att man känner sig trygg och säker. Eller hur? Det är dels viktigt att vara trygg med sin partner men också när det kommer till preventivmedel. Oavsett vilket preventivmedel du använder, så som p-piller eller p-stav så är det också rekommenderat att använda en kondom. Speciellt med nya partners. Här finner du allt du behöver för att utföra säkert, behagligt sex med produkter från populära Durex! Se alla våra produkter från Durex nedan.

Läs mer

Har du svårt att välja kondom?

Det är inte det lättaste. Speciellt inte om du står i matbutiken och i all hast ska slänga ned ett paket i kundkorgen. Här hos Hudvårdsguiden kan du shoppa produkter från Durex i lugn och ro utan brådska. Vilken kondom ska man välja då? Jo - vi rekommenderar alltid en öppen kommunikation mellan dig och din partner för att hitta den kondom som passar just er bäst. Vissa uppskattar knottriga varianter och andra helt släta, det är helt klart en smaksak. Vill ni ha en mycket stimulerande kondom är vår Durex Intense Stimulating Condoms 6 st ett perfekt alternativ. Kondomerna är ribbade och knottriga på utsidan för en ökad njutning för båda parter och har en stimulerande gel för värmande, svalkande eller kittlande stimulans.

Är storleken på kondomen viktig?

Ja! Vi rekommenderar verkligen att du väljer en storlek som passar dig och din partner, inte en för stor som då kan gå sönder. För då skyddar inte kondomen er längre. Vår Durex Mutual Climax kondomer är ett av våra mest populära alternativ som har ribbad yta för extra stimulans för kvinnan. Kondomen är dessutom belagd med glidmedel för extra njutning för båda parter.

Kika in alla våra produkter från Durex nedan! Perfekt att ha ett litet lager av produkter i nattduksbordet.