E Nature

E Nature hudvårdsprodukter

E Nature är ett varumärke tillverkat med endast naturliga ingredienser från naturen. Med hjälp av koreansk teknik och de säkraste och mest effektiva ingredienser har de skapat ett helt otroligt varumärke för alla hudtyper.


Squeeze Green Watery  är baserad på naturliga ingredienser som imiterar effekterna som grönsaks juice har för kroppen. En perfekt daglig hudvårdsserie för dem med fet, kombination och normal hudtyp tack vare sin lätta formela och uppfriskande känsla.

Birch Juice En ren, effektiv, björksav-baserad hudvårdsserie som är avsedd för att ge huden optimal fuktighet med rikliga antioxidanter. Björksav innehåller mängder med vitaminer för kroppen;  kalium, kalcium, proteiner, aminosyror och enzymer. Hudvudingrediensen är vatten.

Cicaherb  På grund av ingrediensens naturliga helande funktioner är Cicaherb Restore formula effektiv för regenerering, läkning och skydd av huden. Passar en torr och känslig hud.

Moringa Cleansing Här finns rengöring för alla hudtyper. Moringaväxten är en enormt näringsrik trädväxt som i Afrika länge använts som näringsstöd till undernärda barn och kallas därför ”Livets träd”. Det bästa ur näringssynpunkt är att använda bladen torkade och malda till pulver och det är precis det som skett i denna effektiva rengöringsserie.

E Nature´s produkter innehåller inga djuringredienser, är fria från parabener, mineralolja och artificiella dofter. Förpackningarna är ekologiskt framställda.