Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Family Fresh

Family Fresh är ett märke som inriktar sig på duschkrämer och handtvålar. Family Fresh och deras förpackningar står för generositet så du får alltid väldigt mycket produkt med varje köp, alltså mycket tvål för pengarna! Family Fresh lanserades 1970 och är idag ett av de största varumärkena inom duschtvål i dagligvaruhandeln i Sverige. Vi har ett stort utbud tvålar från Family Fresh, se hela vårt utbud nedan!

Läs mer

Historien om Family Fresh

Som sagt så lanserades Family Fresh år 1970 och har sen dess blivit en stor vardags och familjefavorit. Märket är dessutom svensktillverkat och görs varje dag i Orkla Care fabriken i Falun. Med sitt breda sortiment av milda och väldoftande produkter har verkligen Family Fresh blivit ett självklart val för de flesta familjer. Förpackningarna är stora och dryga, dessutom har produkten ett konkurrensmässigt pris som också gör att Family Fresh är ett självklart val även för plånboken. Dofterna på Family Fresh produkter är inspirerade från naturen och hela sortimentet är milt och behagligt mot huden. Ingredienserna i Family Fresh produkter har alltid ett naturligt ursprung men återfuktande egenskaper som är väl dokumenterade och passar de allra flesta hudtyper. När du använder Family Fresh på huden bildas ett mjukt och krämigt skum som riktigt lyfter hela duschupplevelsen. Det finns dessutom specifika barnduschkrämer som är speciellt tillverkade för att vara extra skonsamma för barnets sköra hud.

Våra favoriter av Family Fresh sortimentet

Vi har flera favoriter från Family Fresh sortiment. Men för att nämna några få så är Family Fresh Melon Crusch Shower Gel en duschkräm med en fantastisk doft av sommar och melon. Perfekt att ta fram i vintermörkret när du saknar sommaren lite extra. Alla Family Fresh produkter är skonsamma mot huden och ger en långvarig, mjukgörande och återfuktande känsla. Men för de små barnen vars hud är lite extra känslig rekommenderar vi verkligen att prova Family Fresh Kids Shower & Shampoo. Det är ett kombinerat schampo och duschkräm i ett, vilket är väldigt skönt då du slipper köpa flera produkter och på så vis sparar några kronor. Produkten är lättparfymerad men har inga parabener i sig, den är mild och rengör både hår och kropp skonsamt.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden