Fatous Passions hudvårdsprodukter.

Fatous passion är ett varumärke som drivs av Fatou Luisi tillsammans med sin familj. Varumärket står för människors lika värde och strävar efter att lyfta det som är unikt med varje individ genom att erbjuda innovativa produkter.

Det som är anmärkningsvärt med Fatou Passion är att produkterna är handgjorda med kärlek och omtanke.

Märkets vispade oljor är ekologiska och samtliga produkter innehåller naturliga råvaror utan kemikalier. Helt enkelt hudvård när den är som bäst!


Fatou Passions råvaror är inköpta från svenska leverantörer, vilket både är bättre ur ett långsiktigt perspektiv och som dessutom är fair trade. Alla råvaror som används i Fatou Passions produkter är av hög kvalitet. Samtliga produkter i deras sortiment är godkända samt certifierade enligt EU:s och Sveriges lagar och regler.

Majoriteten av märkets produkter är dessutom ekologiska och de strävar efter att samtliga hår- och hudvårdsprodukter ska vara det i den mån det är möjligt.

Familjen har ursprung från Gambia, Sápmi, Sierra Leone och Sverige - något som de har valt att framtona i sina produkter.

 Fatou Luisi säger själv att "vi vill hylla de ursprung, nutid, historia och personligheter som finns representerade i vår familj. Vi är noga när vi väljer namn på produkter, råvaror, förpackningar, representanter och modeller för företaget och ser hellre att en person har något speciellt, står upp för något, än att personen är ”modell-vacker” enligt normen i vanlig mening.