Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Fatous Passion

Fatous Passion är ett varumärke som drivs av Fatou Luisi, tillsammans med sin familj. Det härliga varumärket står för människors lika värde och strävar efter att lyfta det som är unikt med varje individ, genom att erbjuda innovativa produkter. Fatous Passion erbjuder vispade oljor, naturliga tvålar och kroppsskrubb. Produkterna är handgjorda, med kärlek och omtanke. Är du sugen på att testa Fatous Passions produkter? Eller kanske ge bort i present? Se våra produkter från Fatous Passion nedan!

Läs mer

Vispade oljor? Vad är det?

I dessa vispade oljor så används ingredienser som är tillräckligt mjuka för att vispas för att smälta direkt på huden. Man blir riktigt mjuk och får mycket fukt. Testa exempelvis Fatous Passion Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja, som är en härlig hudolja men som också passar bra till texturerat hår, speciellt afrikanskt hår. Det finns även Fatous Passion Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja som många föredrar att använda till håret, som passar bättre till skandinaviskt hår.

Det är viktigt att använda kroppsskrubb

Du bör använda en kroppsskrubb regelbundet i din duschrutin för att bibehålla en mjuk och frisk hud. Att använda en kroppsskrubb regelbundet ökar blodcirkulationen, tar bort döda hudceller och låter din hud andas. Fatous Passion har en populär kroppsskrubb, Fatous Passion Zawadis Body Scrub. Med den kan du känna dig underbart ren och len i huden. Den innehåller rikligt med välgörande oljor som lämnar huden riktigt ren. Den doftar dessutom fräscht av eukalyptus.

Det finns tillfällen då en skrubbning är extra viktig, till exempel innan du applicerar brun utan sol. Innan man applicerar brun utan sol så behöver man vara säker på att död hud och eventuella orenheter är borta. Det gör att man får bättre förutsättningar att åstadkomma en jämn och vacker bränna, oavsett om man får din bränna genom solen eller i badrummet med hjälp av brun utan sol. Men vi tycker att du ska använda en kroppsskrubb i alla fall en gång i veckan, som en del i din rutin!

Se alla våra produkter från Fatous Passion ovan!