Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Fenjal hudvårdsprodukter

Fenjal är ett märke som säljer hudvårdsprodukter av toppkvalitet, som dessutom har en härlig doft, anpassad efter kvinnors önskemål på hur hudvård ska vara när den är som bäst. Genom forskning och innovation så har märket Fenjal med åren utvecklats till en omfattande hudvårdsserie med bland annat bad, dusch, deo och bodylotion. 

Spana in våra produkter från Fenjal nedan!

Läs mer

Om märket Fenjal och dess produkter

Den första Fenjal-produkten skapades år 1962. Den första produkten var Fenjal Créme Bath Oil. Den har vi så klart på Hudvårdsguiden. En kapsel badolja skapar ett väldoftande bad som löser upp spänningar och återfuktat huden. Huden blir helt mjuk och silkeslen. Produkterna tillverkas i Schweiz, och innehåller mycket näringsrika ämnen som vänder sig till kvinnor som vill ha en behandling för torr eller till och med mycket torr hud. Tack vare Fenjal är det möjligt att få en känsla av lyx till ett överkomligt pris.

Efter duschen kan det vara bra att använda en deodorant för att fortsätta dofta gott hela dagen, exempelvis vår Fenjal Care & Protect Deodorant Spray. Den appliceras i armhålorna för att förhindra kroppslukt orsakad av bakterietillväxt. Den förebygger svettning genom att täppa till svettkörtlar.

Välj en Shower Creme och Body Lotion i samma doft

Förstärk din doft genom att välja en shower gel i duschen och en body lotion efter duschen i samma doft. Exempelvis Fenjals Fenjal Miss fenjal Showercreme Floral Fantasy och Fenjal Miss Fenjal Body Lotion Floral Fantasy. De innehåller vårdande ämnen för din hud, som exempelvis extrakt från passionsfruktsblomman som även ger en lugnande effekt till huden. Du kommer dofta supergott efter användning! Du kommer dessutom inte gå runt och ge ifrån dig olika dofter, du kommer lukta densamma!

Testa produkter från Fenjal idag, varför inte en ny shower creme, body lotion eller deodorant? Se alla våra produkter från Fenjal ovan!