Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Fenjal

Fenjal är ett varumärke som säljer hudvårdsprodukter av toppkvalitet anpassade efter kvinnors önskemål på hur hudvård är när den är som bäst. Produkterna har dessutom en riktigt härlig doft. Genom forskning och innovation har varumärket Fenjal med åren utvecklats till en omfattande hudvårdsserie med bland annat bad- och duschprodukter, deo och bodylotion.

Läs mer

Om märket Fenjal och dess produkter

Den första Fenjal-produkten skapades år 1962. Den allra första produkten var Fenjal Classic Creme Bath Oil, som är lika populär än idag och lite av en klassiker för Fenjal. Det är en badolja som innehåller närande, mjukgörande essentiella växtoljor som löses upp i kontakt med vatten.

En kapsel badolja skapar ett väldoftande bad som löser upp spänningar och återfuktar huden effektivt. Du kommer uppleva huden som alldeles mjuk och silkeslen efter användning. Badoljan är en perfekt present till dig själv eller någon du håller kär.

Fenjals produkter tillverkas i Schweiz och innehåller mycket näringsrika ämnen som vänder sig till kvinnor som vill ha en behandling för torr eller till och med mycket torr hud. Tack vare Fenjal är det möjligt att få en känsla av lyx till ett överkomligt pris.

Efter duschen kan det vara bra att använda en deodorant för att fortsätta dofta gott hela dagen, exempelvis Fenjal Classic Cream Deodorant. Den appliceras, på samma sätt som de flesta andra deodoranter, i armhålorna för att förhindra kroppslukt orsakad av bakterietillväxt. Den förebygger svettning genom att täppa till svettkörtlar.

Välj en Shower Creme och Body Lotion i samma doft

 Förstärk din doft genom att välja exempelvis en shower gel i duschen och en body lotion efter duschen i samma doftserie. Fenjal har flera produkter i samma serie som har samma doft, på det sättet går du inte runt och ger ifrån dig olika dofter.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden