• Hudvårdsprodukter, makeup & accessoarer
Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr i Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Gillian Jones

Gillian Jones är ett varumärke som erbjuder moderna sminkväskor, necessärer, speglar och makeup-tillbehör. Gillian Jones, personen bakom varumärket, hittar sin inspiration genom att resa. Därför är alla produkterna gjorda för att klara av vardagens samt alla resors utmaningar! Se våra produkter från Gillian Jones nedan!

Läs mer

Våra produkter från Gillian Jones

Designen på Gillian Jones produkter är alltid läckra, med genomtänkta detaljer och av mycket hög kvalitet. Designen har kommit fram genom inspiration från hela världen. Exempelvis har vi den populära Gillian Jones LED Table mirror w/X10 i vårt sortiment. Det är en stor spegel med dimbar LED-belysning runt om. Det ingår också en mindre förstoringsspegel som du kan placera vart du vill. Den är perfekt att använda när du ska sminka dig, för att se så bra som möjligt. Det är även en häftig inredningsdetalj i hemmet. Kanske du har en liten sminkhörna? Där passar den in perfekt! I vårt sortiment från Gillian Jones har vi även små fickspeglar, som är perfekta att ha med sig i handväskan eller till och med i fickan under dagen. Kanske du vill titta till ditt läppstift? Kolla ifall du har någonting mellan tänderna efter lunchen? Se till så att dina ögonbryn ligger på plats? Då är en liten fickspegel perfekt, och någonting som alla behöver! Kika exempelvis in Fickspegel lila Gillian Jones.

Det är viktigt att använda bra sminkborstar!

Använder du bra sminkborstar i din sminkrutin? Att använda bra borstar kan förbättra hela din sminkning, även fast det kanske kan vara svårt att tänka sig. Du kan ha det bästa sminket i världen, men har du inga bra borstar så spelar det ingen roll. En uppsättning borstar av kvalité är nyckeln till en effektiv och enkel sminkning, vilket också sparar tid. Testa borst-setet Makeup-penslar 12-pack svart konstskinn Gillian Jones. Det innehåller 12 stycken fina makeup-borstar av äkta hästhår o syntet i snyggt fodral i konstskinn med fack.

Se alla våra produkter från Gillian Jones ovan, de är både perfekta till dig själv eller som present!