Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt föddes år 1924 i New York. Hon var en amerikansk arvtagare, författade, konstnär, modeskapare och skådespelare. Hon hade helt klart mycket för sig. Dessutom skapade hon ett eget varumärke, med bland annat parfymer. Dessa parfymer har vi på Hudvårdsguiden så klart i vårt sortiment. Se våra parfymer från Gloria Vanderbilt nedan!

Läs mer

Gloria Vanderbilts parfymer

Vi har flera parfymer från Gloria Vanderbilt. De både doftar otroligt gott men själva förpackningen och flaskan är också superfin. Det är perfekta parfymer att unna dig själv, eller att ge bort som present. Vi har exempelvis Gloria Vanderbilt Jardin a New York Edp 100 ml. Doften framkallar aromer av överdådiga vita blommor och nattlivsstil i New York City. Det är en blommig sammansättning av narkotiska noter av tuberos, rosa pen, sandelträ, jasmin, hyacint, violett, gardenia, mjölkig sandelträ, bärnstens trä, patchouli och mocka läder.

Gloria Vanderbilt Minuit A New York är en annan parfym som är en orientalisk och blommig doft för kvinnor.

Vi har både Eau de Parfume och Eau de Toilette i vårt sortiment. Välj en Eau de Parfume (EdP) om du vill dofta mera intensivt under en längre tid, och Eau de Toilette (EdT) om du vill ha en lite lättare doft som inte doftar riktigt lika länge.

Vi har även en Body Lotion från Gloria Vanderbilt, Gloria Vanderbilt Body Lotion 150 ml.

Är du i behov av en ny parfym? Testa en från Gloria Vanderbilt idag. Kika in våra parfymer från Gloria Vanderbilt ovan!

Vem var Gloria Vanderbilt egentligen?

Gloria Vanderbilts föräldrar var Reginald Claypoole Vanderbilt, ättling till Cornelius Vanderbilt, och hans hustru Gloria Morgan. Hennes far dog tråkigt nog när hon var 18 månader och lämnade henne en stor förmögenhet med modern som förmyndare.

Vanderbildt var aktiv som konstnär och hennes verk syntes på produkter från Hallmark Cards och Bloomscraft vid flera konstutställningar. Under 1950-talet så var hon också skådespelerska. Hon var också väldigt intresserad av textildesign, och under 1970-talet så lanserades hennes namn och klädmärke. Hon har dessutom flera självbiografier och romaner som man kan läsa.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden