Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

GUESS Perfumes

Varumärket Guess har flera olika strängar på sin gitarr, både kläder, accessoarer, hudvård och såklart dofter. Guess dofter kännetecknas av äventyr och vardaglig lyx för alla. Trendiga dofter som alla åldrar kan klä i oavsett årstid och humör. Vi har ett stort utbud dofter från Guess, allt för att du ska hitta just din favorit. Se våra dofter från Guess nedan!

Läs mer

GUESS ett multinationellt modehus

Det multinationella modehuset Guess grundades i USA, i delstaten Kalifornien, år 1981 av bröderna Georges. Bröderna var från Marocko och såg en möjlighet att kombinera det amerikanska denimtyget med det europeiska modet. I början så som mycket annat gick affärerna långsamt, men efter Bloomingdale's upptäckte märket och genast sålde slut på deras unika jeans var framgången ett faktum som inte gick att förneka. Guess blev framförallt väldigt stora under 1980-talet och deras kläder som inte längre bara var jeans sålde som smör. Framgångssagan fortsatte med nya linjer inom företaget och år 2006 släppte Guess sin första parfym. Logotypen Guess symboliserar trend och lekfullhet och det gör även deras dofter; äventyr, trend och lyx för alla.

Kvinnliga doftfavoriter från Guess

Guess parfymer är lätt att tycka om, de är både intensiva, sensuella och lekfulla - precis som vi kvinnor kan vara. Vår Guess Seductive For Her Edt 75ml är en av våra mest populära dofter från Guess. Doften är fylld av frestelse och förförelse för kvinnor och hjärtnoterna är bergamott, svarta vinbär, päron, jasmin, apelsinblommor, iris, vanilj, olibanum och kashmirträ. En fantastisk doft som passar både den eleganta affärskvinnan och den sprudlande party älskaren. Är du lite yngre och letar efter en doft som är lite lättare och mer ungdomlig är vår Guess Girl Edt 100 ml ett toppen alternativ. Doften är frisk, feminin och ungdomlig med fruktiga och sensuella undertoner som du absolut kommer älska. Hjärtnoterna är hallonnektar, melon, lilja, bergamott och sandelträ.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden