Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Hanne Bang

Hanne Bang är ett danskt märke med produkter för färgning av ögonbryn och fransar såväl som hårborttagning för kvinnor och män. Här finner du Hanne Bang produkterna som är effektiva och enkla att använda. Med ögonfransfärg kan du lägga maskaran på hyllan!

Läs mer

Färga ögonbryn med Hanne Bang ögonbrynsfärg

Hanne Bang ögonbrynsfärg är till för att du ska kunna färga dina ögonbryn på ett enkelt sätt. Istället för att fylla i dagligen med färg så får du den färg du önskar för längre perioder. Med ögonbrynsfärg kan det också bli mycket enklare att plocka ögonbrynen så att det blir en fin form.

Det tar inte mer än 5 minuter att färga ögonbrynen med Hanne Bang ögonbrynsfärg. Du får också ett balsam som du kan vårda din ögonbryn med så att färgen sitter i längre.

Färga ögonfransarna och slipp maskara!

När du väl har lagt ögonbrynspennan på hyllan kanske du vill göra samma sak med maskaran. Då kan du testa Hanne Bang ögonfransfärg. Du får en djup och intensiv färg men det blir aldrig kladdigt som det kan bli med maskara.

Hanne Bang ögonfransfärg är framtagen för att vara lätt att använda. Det tar inte mer än en minut för att få den önskade färgen. Precis som ögonbrynsfärgen så är fransfärgen vegansk. Du kan välja mellan nyanserna mörkbrunt och svart.

Ekologisk hårborttagning med Hanne Bang vax

Hanne Bang har också utvecklat hårborttagningsprodukter för män och kvinnor. Du finner bland annat ekologisk hårborttagningsvax i sortimentet. Detta är ett vax du kan använda för att få bort hår på benen, armar, armhålor och bikinilinjen.

I Hanne Bangs sortiment finns det även sugarvaxprodukter. För män som tycker att det är för plågsamt att vaxa bort huden på ryggen och bröstet har Hanne Bang tagit fram en kräm som används för hårborttagning för män i duschen helt utan smärta!