Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Haut-Ségala

Haut-Ségala är ett franskt varumärke som säljer bland annat eko-certifierade blomstervatten och rena, vegetabiliska oljor. Dessa produceras på den frodiga landsbygden i södra Frankrike, i ett område som heter “Aveyron” med hundratals fina dalar. Produkterna är mycket högkvalitativa och är rekommenderade speciellt för dig med känslig hud. Vi på Hudvårdsguiden älskar Haut-Ségalas produkter! Se alla våra produkter från Haut-Ségala nedan!

Läs mer

Hudvårdsprodukter från Haut-Ségala

Haut-Ségala lämnar ett avtryck från den vackra, franska landsbygden. Där är man omgiven av frodiga dalar, tillverkar högkvalitativa, kallpressade och ekologiska vegetabiliska oljor samt sprayer och blomstervatten. Alla produkter har så klart Ecocert-certifiering. Produkterna tillverkas för hand, med rena ingredienser som är lämpade för känslig hud. Produkterna innehåller inte många ingredienser. Produkter som innehåller få ingredienser gör nämligen den kosmetiska belastningen på användaren lättare, och ger huden en välbehövlig vilopaus från högaktiva produkter.

Det finns många härliga ansiktsoljor att välja mellan. Exempelvis HAUT-SÉGALA Organic Prune kernel oil 50 ml som innehåller rikligt med E-vitamin samt antioxidanter som skyddar huden effektivt. Börjar du uppleva tecken i huden på åldrande? Då är oljan perfekt för just dig, då oljan hindrar faktiskt tecken på åldrande. En annan olja, som faktiskt passar både torr och fet hy, är HAUT-SÉGALA Organic Jojoba oil 50 ml. Anledningen till att den kan passa både torr och fet hy är att den har en balanserande effekt för talgproduktionen.

Hudvårdsprodukter med Aloe Vera

Haut-Ségala tillverkar även ansiktsvårdsprodukter som är baserade på Aloe Vera. Produkter med Aloe Vera är mycket fuktgivande. Aloe Vera-produktserien från Haut Ségala passar alla hudtyper. Testa exempelvis HAUT-SÉGALA Aloe Vera Micellar Water 200 ml, som är ett micellärvatten som skonsamt rengör ansiktet och ögonen. Den rekommenderas att använda till daglig rengöring av ansiktet både morgon och kväll.

Se alla våra produkter från Haut Ségala ovan och införskaffa dig något nytt och härligt till badrumsskåpet!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden