Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Heimish

Heimish är ett modernt, koreanskt hudvårds-och skönhetsvarumärke som fokuserar på den mogna och kvalitetsmedvetna kvinnan. Varumärkets utbud av tilltalande förpackningar och färger får en verkligen på fall. Alla produkter är självklart cruelty-free, utan parabener och 100 % tillverkade i Sydkorea. Vårt utbud av Heimish iögonfallande hudvårdsprodukter hittar du här nedanför.

Läs mer

Heimish framhäver din egen skönhet

Det trendiga hudvårdsvarumärket Heimish lanserades år 2016. Fokus ligger på koreansk skönhet där man vill framhäva just din egen skönhet. Heimish ser att skönhet startar och tas fram inifrån redan i din hudvårdsrutin. Det är just därför Heimish valt att utforma en hudvårdsserie som ska ge en “glänsande, frisk hud utan utsmyckning”. Heimish är veganskt.

Populära produkter från Heimish

Heimish är speciellt omtalade för sin otroliga Heimish All Clean Balm som är en krämig rengöring som förvandlas till en olja när den masseras in i huden. Den är mycket effektiv och rengör även den tjockaste, vattentätaste makeupen från ansiktet.

Du kanske funderar över hur All Clean Balm kan förvandlas till olja när den masseras in i huden? Jo, den innehåller kokosextrakt och sheasmör som har en tjock och krämig substans till en början och därefter förvandlas den istället till en varm olja när den kommer i kontakt med din varma hud.

Varför inte kombinera All Clean Balm med andra hudvårdsprodukter från Heimish eller andra koreanska märken? En annan populär produkt är Heimish Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patches De ljusar effektivt upp mörk hud under ögonen samtidigt som den återfuktar huden. Hemligheten bakom produkten är ingrediensen bulgariskt rosenvatten som är fyllt med vitaminer och mineraler som gynnar din hud med sin fukt och sina antiinflammatoriska egenskaper.

Ett tips! Eye patches behöver du nte bara använda under ögonen utan de går lika bra att använda på andra områden såsom i pannan, på kinderna eller på halsen. Var som helst där du behöver lite extra fukt helt enkelt!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden