Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

HTH

HTH är ett svenskt hudvårdsmärke som för familjer varit en gammal och trofast klassiker som de använt hela livet. HTH är känt för sina vårdande produkter för torr hud och det är faktiskt precis det HTH står för med- Hjälper Torr Hud. Alla produkter är självklart dermatologiskt testade och produkterna är dessutom svanenmärkta och veganmärkta, alltså trygga för både hud, djur och miljö! Vi på Hudvårdsguiden har ett toppen sortiment från HTH. Se hela vårt sortiment nedan och hitta dina favoriter redan idag!

Läs mer

Historien bakom HTH

HTH har varit en klassiker inom svensk hudvård sedan märket grundades år 1970. Produkterna gör gott för både kropp och själ men också för djuren då produkterna både är svanenmärkta och veganmärkta. Detta innebär att ingen av produkterna är testade på djur och att de är skonsamma mot miljön. Historien om HTH startade med dermatologen och professorn Gunnar Swanbeck som vid 1960 jobbade på Sahlgrenska och då upptäckte att torr hud har brist på fuktgivande ämnen som finns naturligt i huden. Dessa ämnen (kabamid och mjölksyra), i kombination gav goda effekter i behandling av patienter med sjukdomsrelaterade såsom problem med torrhud. Upptäckten resulterade först i ett läkemedel men under 1970 talet lanserades produkterna i dagligvaruhandel och äntligen kunde allmänheten njuta av den fantastiskt återfuktande hudsalvan. Idag tillverkas en mängd produkter från HTH, alla med fokus på att lindra och hjälpa till vid problem med torr hud. Alla produkter tillverkas dessutom numera lokalt i Falun.

Vilka HTH-produkter rekommenderar vi?

Vårt svar, ALLA såklart! Precis, alla HTHs produkter är att rekommendera då alla hudsalvor både mjukgör och ger ett fantastiskt resultat med hjälp av endast naturliga ingredienser! Men för att ge några tips i HTH djungeln vill vi lyfta några favoriter. Den första är vår HTH Skin Repair Intensive Cream 100 ml, krämen både stärker och normaliserar hudens barriärfunktion. Detta är fantastiskt för dig som har extra torr hud på specifika områden såsom händerna eller armbågarna som oftast är extra utsatta. Med hjälp av hudens egna fuktgivare karbamid, mjölksyra och betain återfuktar krämen på djupet och lämnar ett mjukt och naturligt resultat. Dessutom är krämen parfymfri, perfekt för dig med känslig hud! Vi vill såklart också tipsa om HTHs original lotion HTH Original Body Lotion oparfymerad 400 ml, en fantastisk kräm för hela familjen som garanterat återfuktar på djupet!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden