Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

IDC Color

IDC Color är ett sminkmärke som har sitt fokus på färg och paletter. Märket har sitt ursprung i Barcelona, men har med sin toppenkvalité och bra produkter slagit sig genom Europa. Många känner igen IDC Color, oavsett vilket land i Europa man bor i. IDC Color har både nagellack, concealer, foundation, mascara och som sagt - paletter. Bli inspirerad och se IDC Colors produkter nedan!

Läs mer

Vad har IDC Color för produkter?

IDC Color har som sagt ett brett sortiment av produkter, som håller en bra prisklass. Sminket är dessutom veganskt och ej testat på djur. Du kommer väl ihåg att ta hand om dina naglar, och hålla dem fräscha och fina? Med hjälp av IDC Colors nagellack kan du göra detta. Exempelvis finns IDC Color Nail Polish French Manicure som gör att du kan göra en egen fransk manikyr på dina naglar, som dessutom kommer hålla länge i och med topplacket. Du kan så klart även hitta nästan allt du behöver till din sminkrutin i IDC Colors sortiment. En supersmidig produkt är IDC Color Complete Cover 2 in 1 Concealer & Foundation. Den är en concealer och foundation i ett, som täcker utan att kännas för tung. Den slätar ut linjer och lämnar ett naturligt resultat. Därefter i din rutin kanske du brukar använda bronzer, rouge, ögonskugga och highlighter? Om så är fallet tycker vi att du ska testa IDC Color Eyeshadow & Bronzer Palette. Den har både bronzer, rouge, ögonskugga och highlighter i samma palett! Hur bra är inte det? Vill du kanske utöka din sminkväska och ha lite fler ögonskuggor? Då har IDC Color många ögonskuggspaletter, det är lite det som IDC Color är experter på. Vi tycker att du ska kika in alla paletter för att hitta din favorit, men ett tips är paletten IDC Color Nudes 12 Color Eyeshadow Palette. Den har många fina, matta, färger.

Mer om IDC Color

IDC Color tillhör varumärket IDC, som exempelvis också har IDC INSTITUTE, som vi på Hudvårdsguiden också har produkter från. IDC INSTITUTE har mycket produkter till kroppen så som handkrämer, tvålar med mera. Även hudvård så som ansiktsmasker. IDC Color är mer inriktat på smink, då med stort fokus på färg. Sedan finns också IDC Design, vilket har mer fokus på accessoarer och verktyg. IDC har helt enkelt mycket bra produkter och vi på Hudvårdsguiden är stolta över att erbjuda deras härliga produkter!

Titta in på IDC Colors produkter ovan!