Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

IDC Color

IDC Color är ett sminkvarumärke som har sitt fokus på färg och paletter. Märket har sitt ursprung i Barcelona men har med sin toppenkvalitet och bra produkter slagit sig genom Europa. Många känner igen IDC Color oavsett vilket land i Europa man bor i. IDC Color har både nagellack, concealer, foundation, mascara och som sagt - paletter. Bli inspirerad och se IDC Colors produkter nedan!

Läs mer

Vad har IDC Color för produkter?

IDC Color har ett brett sortiment av produkter som håller en bra prisklass. Sminket är dessutom veganskt och ej testat på djur.

Du kommer väl ihåg att ta hand om dina naglar, och hålla dem fräscha och fina? Det kan du göra med hjälp av IDC Colors olika nagellack. Exempelvis finns IDC Color Nail Polish French Manicure som gör att du kan göra en egen fransk manikyr på dina naglar som dessutom kommer hålla länge i och med topplacket.

Du kan så klart även hitta nästan allt du behöver till din sminkrutin i IDC Colors sortiment. Du kan finna allt från foundations till concealers, bronzers, rouge, ögonskuggor och highlighters.

En populär produkt är IDC Color Eyeshadow & Bronzer Palette, som har både bronzer, rouge, ögonskugga och highlighter i samma palett. Hur bra är inte det? Vill du utöka din sminkväska och ha lite fler ögonskuggor har IDC Color också många ögonskuggspaletter, det är lite det som är deras grej. Vi tycker att du ska kika in alla paletter för att hitta din favorit!

Mer om IDC Color

IDC Color tillhör varumärket IDC som också har varumärket IDC INSTITUTE som vi på Hudvårdsguiden också erbjuder produkter från. IDC INSTITUTE har mycket produkter till kroppen såsom handkrämer, tvålar med mera. Även hudvård såsom ansiktsmasker. IDC Color är mer inriktat på smink, då med stort fokus på färg. Sedan finns också IDC Design, vilka har mer fokus på accessoarer och verktyg.

IDC har helt enkelt mycket bra produkter och vi är stolta över att erbjuda deras härliga produkter!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden