Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

IDC INSTITUTE Beauty & Skincare

IDC INSTITUTE Beauty & Skincare är är hudvårdsmärke från fantastiska Barcelona i Spanien. IDC Institute Beauty & Skincare är bara en av filialerna utav märket IDC Institute, de har även bl.a. IDC COLOR som är ett sminkmärke. IDC Beauty och Skincare har ett brett sortiment hudvårdsprodukter som tar hand om dig från topp till tå. Vi har tagit in många produkter från IDC Institute hos oss på Hudvårdsguiden. Se hela vårt utbud nedan och hitta dina nya favoriter redan idag!

Läs mer

IDC DESIGN Oval Blender Sponge

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Ett brett utbud av hudvård från IDC Institute

Precis, märket har ett brett utbud hudvård både för män, kvinnor och barn - ja hela familjen. Sortimentet består av allt ifrån kroppskräm, kroppslotion, duschtvål, ögonmasker, läppbalsam, ansiktskräm, ansiktsmasker, sheet masker, oljor och toalettartiklar. Dessutom har IDC Institute Beauty & Skincare många olika verktyg och accessoarer som definitivt gör din smink och rengöringsrutin mycket enklare. 

Våra favoriter från IDC Institute Beauty & Skincare

Alla produkter från IDC Institute är självklart fantastiska men för att ge några tips i djungel av hudvårdsprodukter så vill vi presentera några av våra favoriter. Vår IDC INSTITUTE Hand Cream Royal Garden Peony & Rose är en fantastisk liten handkräm som är perfekt att ha i väskan eller i fickan när du är ute och far. Speciellt på hösten och vintern när händerna har en tendens att bli lite extra torra. Doften är gudomlig och har en ton av ros, dessutom är förpackningen visuellt väldigt vacker så det är även en perfekt gåva att ge till någon du tycker om. Vår nästa rekommendation som vi anser alla borde ha i badrumsskåpet är en bra bodylotion. Vår IDC INSTITUTE Naturals Body Cream Argan är ett perfekt alternativ som doftar gott av argan och som både återfuktar på djupet och stärker huden. Vi rekommenderar absolut att använda bodylotion året runt, det är ett perfekt sätt att se till att huden behåller sin spänst och inte råkar ut för några torrfläckar. 

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden