Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

IROHA nature

Iroha Nature är ett nytt, spännande varumärke från Sydkorea som erbjuder masker. Bland annat då ansiktsmasker. Vi på Hudvårdsguiden älskar deras ansiktsmasker och har därför tagit in många av maskerna i vårt sortiment! Maskerna innehåller bara naturliga ingredienser, som gör underverk av din hy. Se våra ansiktsmasker från Iroha Nature nedan!

Läs mer

Vilken mask bör jag välja?

Alla masker är naturliga, prisvärda och ger ett resultat på bara 15 minuter. Det gör att du kan ägna mer tid åt det som är viktigt för just dig. Det är Iroha Natures motto. Behandlingarna ska kunna utföras snabbt och enkelt. Är du ute efter en ansiktsmask som rensar och rengör din hud? Testa IROHA Tissue face mask Anti-blemish charcoal + Hyaluronic acid. Det är en intensiv, renande ansiktsmask framställd med svart vävteknologi. Den är perfekt för varierad/oljig hud. Efteråt kommer du få en känsla av ren, mjuk och glänsande hud.

Har du en torr hy? Då är det bra att använda en ansiktsmask som ger dig fukt och lyster. IROHA Tissue face mask Brightening Vitamin C + Hyaluronic acid är en intensiv sheet mask för skinande hud. Den är impregnerad med vitamin C och hyaluronsyraserum. Den förbättrar utseendet av matt och uttorkad hud. Huden kommer kännas återfuktad och mer skinande. Masken riktar sig mot torr och slapp hud men den passar alla hudtyper.

Hur använder jag en sheet mask?

Det är viktigt att du rengör huden ordentligt innan du applicerar din sheet mask. För bästa resultat kan du även peela huden innan, så att de döda hudcellerna på ytan försvinner. Då kan maskens sjunka in ordentligt. Sedan är huden redo för applicering av masken. Lägg den på ansiktet och låt den ligga kvar under hela verkningstiden. Hur länge sheet masken ska ligga på står på förpackningen, oftast ska den ligga på i cirka 15 minuter.

Se alla våra masker från Iroha Nature ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden