Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

ISNTREE

ISNTREE är ett koreanskt, naturligt skönhetsvarumärke som erbjuder högkvalitativa produkter med fokus på att bevara hudens naturliga skönhet. Produkterna är såklart cruelty-free och innehåller naturliga ingredienser som är säkra för känslig hud, utan skadliga kemikalier. Vårt sortiment från ISNTREE finner du här nedanför!

Läs mer

Historien bakom ISNTREE

Kanske du funderar över vad ISNTREE egentligen står för? Jo, det står för Island (IS) + Natural (N) + Tree (TREE). Jinwoo Kim, grundaren av ISNTREE, var bland de första personerna som bloggade om kosmetikaingredienser i Korea. Han var väl medveten om vilka ingredienser som var bra respektive skadliga för huden. Han ville fokusera på enkla förpackningar, rimliga priser, riktigt bra ingredienser och bra kundrelationer. Detta kom att bli dagens aktuella och populära ISNTREE.

ISNTREE fokuserar på alla hudtyper med miljö i fokus

ISNTREE har ett stort miljötänk där varje produkt är skapad med miljön i åtanke. Viktigt är också att produkterna ska kunna användas av alla, även dem med känslig hud.

I vårt sortiment av ISNTREE finner du olika steg i hudvårdsrutinen. Du finner bland annat ansiktsmasker, toners och ansiktskrämer. Är du ute efter en ansiktsmask som verkligen återfuktar och ger näring till din hud kan vi rekommendera vår ISNTREE Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask. En ordentlig fuktboost helt enkelt.

En riktigt bra toner är underskattat, eller hur? Faktum är att alla inte har en toner som en självklarhet i sin ansiktsrutin, vilket vi på Hudvårdsguiden såklart tycker att man bör ha.

ISNTREE har två riktigt bra toners, däribland ISNTREE Hyaluronic Acid Toner som är en bästsäljare och populär toner i Korea. Den lämpar sig bäst för dig med normal eller torr hud. Går din hud mot det feta hållet passar ISNTREE Green Tea Fresh Toner dig bättre, då den minskar produktionen av talg.

Spana in hela sortimentet från ISNTREE ovan och ge din hud lite koreansk kärlek!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden