Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Jennifer Lopez

Jennifer Lynn Lopez föddes år 1969 i South Bronx i New York. Hon är en amerikansk skådespelare, sångare, dansare och entreprenör. Hon började sin filmkarriär genom en mindre roll i dramafilmen My Little Girl år 1986. Jennifer Lopez har ett eget märke med parfymer, som heter JLO by JENNIFER LOPEZ. Vi har många parfymer från märket, se parfymerna nedan!

Läs mer

Jennifer Lopez karriär

Som sagt började Jennifer Lopez sin filmkarriär genom en mindre roll i dramafilmen My Little Girl år 1986. Detta uppskattades inte av hennes föräldrar, eftersom de inte tyckte att latinamerikaner “höll på med sådant”. Hon växte upp i ett fattigt område i Bronx. Senare gick det framåt för Lopez. Under sin filmkarriär mottog hon en mängd olika priser och nomineringar. Genombrottet kom med rolltolkningen av Selena Quintanilla i Selena, år 1997. Hon fortsatte sin karriär med huvudrollerna i Anaconda och Out of Sight. År 1999 satsade hon på en musikkarriär, och släppte debutalbumet On the 6. Hon var då en av de få filmstjärnor som framgångsrikt transformerat sig till popsångare.

JLO by JENNIFER LOPEZ

År 2002 lanserade Jennifer Lopez sin första doft vid namn “Glow”, Jennifer Lopez Glow Edt. Den blev genast en succé. Doften symboliserar hennes feminina personlighet, i kombination med renhet och enkel glamour. Jennifers dofter är fruktiga och färgstarka, både i doften och i designen. Förpackningarna och flaskorna är tilltalande och perfekta att visa upp i badrummet. Jennifers personlighet speglar helt klart hennes dofter, som känns levande och framgångsrika.

Hudvårdsguiden har också så klart den populära Jennifer Lopez My Glow Edt. Den är framtagen för att hylla mammarollen och den glöd som kvinnan sprider omkring sig under sin graviditet.

Är du ute efter en fruktig, blommig doft? Testa då Jennifer Lopez L.A. Glow med inslag av körsbär, jasmin och krämig ambra.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden