Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

JJDK Design of Denmark

JJDK Design of Denmark har vackra necessärer, sminkväskor och beauty bags i härliga färger. De håller hög kvalitet och har unika mönster. De är perfekta att ha med dig på en resa, ge bort i present, ha hemma i badrummet eller att ha med dig i handväskan under dagen. Se våra produkter från JJDK Design of Denmark nedan, du kommer helt klart hitta något fint antingen till dig själv eller någon du har kär!

Läs mer

Hitta den perfekta necessären

Sminkar du dig? Då behöver du förmodligen en necessär för att förvara dina produkter. Även fast du inte sminkar dig så är du nog förmodligen i behov av en necessär, för att ta med andra produkter så som tandborste, tandkräm, ansiktsrengöring med mera i när du ska resa. Visst är det väl roligare att resa när man har packat väl, och reser med stil? Det tycker i alla fall vi! Då tycker vi JJDK Design of Denmark's produkter passar in perfekt. En superfin sminkväska är Sminkväska Keira svart dödskallar JJDK. 

Förvara dina sminkborstar enskilt

Är du en av dem som lägger dina sminkborstar rakt ned i necessären tillsammans med alla andra av dina sminkprodukter? Vi tycker det är bättre att ha en necessär som är anpassad just för sminkborstar. Har du testat det? Testa  gärna Hollywood Mirror LED JJDK Beauty styling en riktigt snygg spegel med ledbelysning.

Behöver du köpa en present?

En necessär är alltid uppskattad! Det är lätt att glömma bort att rengöra eller byta ut sin necessär, därför är det en superbra gåva. Vi tycker inte man kan få nog av necessärer, det är lite samma som med handväskor, man kan inte ha för många! En jättebra present är Set 3 sminkväskor svart vit barock Celestia JJDK. Det är tre necessärer i olika storlekar, men i samma design så att de passar väl tillsammans.

Se alla våra produkter från JJDK Design of Denmark ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden