Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

JUKON

Jukon är en gammal traditionsenlig salva som använts i flera generationer och som är en riktig familjefavorit för många. Salvan, som är mycket fet, används till torra hudpartier som kan uppstå ibland, speciellt på vinterhalvåret. Jukon har flera olika salvor till olika utsatta områden på kroppen. Vi på Hudvårdsguiden älskar Jukon och har använt salvan i många år som ett komplement till all annan hudvård. Se hela vårt sortiment från Jukon redan och blir fri från torra partier på kroppen redan idag!

Läs mer

Jukon salva Repair Original 38 g

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Historien om JUKON

Jukonsalvan uppfanns redan år 1927 av en sjökapten från Västkusten. Jukon är ett svenskt varumärke som har använts av familjer i generationer. Salvan använder du på torra partier över hela kroppen och den hjälper då till att både återfukta men också att bilda en skyddande barriär så att den utsatta huden kan återhämta sig i lugn och ro. På vintern blir luften torr och kylig och då är det många av oss som får problem med bland annat torra läppar, självsprickor och nariga händer. Vid dessa tillfällen rekommenderar vi verkligen att ha en tub Jukon i badrumsskåpet. Jukon binder fukt och bildar en skyddande barriär vilket aktivt mjukgör och vårdar de utsatta torra partierna oavsett om det är i ansiktet eller på kroppen. Det är också perfekt att använda Jukon på en nygjord tatuering som behöver smörjas in. Jukons salvor är bara gjorda på naturliga ingredienser bivax, sheasmör och omega-3-fettsyror, även lingonfröolja och rapsolja. Trots att salvan inte har någon tillsatt parfym doftar den gott av eucalyptus. Förpackningen är såklart även av återvunnen plast och salvan tillverkas i Sverige allt för att värna om miljön så gott det går.

JUKON original salva

En Jukon salva är A och O att ha hemma i badrumsskåpet tycker vi på Hudvårdsguiden. Den är en perfekt första hjälpen när de där torra partierna dyker upp på kroppen. Speciellt i vintertid. Original salvan är dryg och du behöver väldigt lite produkt för att uppnå önskad effekt. Använd gärna också salvan i ett förebyggande syfte och på de områden som är mest utsatta såsom hälarna som har en tendens att bli väldigt torra året om rekommenderar vi att använda Jukon varje dag.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden