Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Jumiso helloskin

Äntligen är vår nyhet Jumiso, det koreanska hudvårdsmärket, här hos oss. Helloskin har bytt namn till Jumiso som med sina framgångar nått stora delar av världen och älskas av många. Namnet Jumiso på koreanska betyder “ får dig att le” (Ju: får dig att, Miso: Le). Ett fantastiskt fint budskap tycker vi på Hudvårdsguiden. Jumiso erbjuder flera olika produkter inom hudvård och vi har samlat våra favoriter nedan. Kolla in dem redan nu!

Läs mer

Jumiso tillhör kategorien K-beauty

K-beauty är verkligen en kategori av hudvårdsprodukter som har blivit omåttligt populärt både här i Sverige men självklart även i andra delar av världen. Jumiso är ett varumärke som tillverkar hudvårdsprodukter av god kvalité till rättvisa priser. Varumärket i sig har som grundidé att kvalitativ hudvård ska tillhöra alla, inte bara dem med en stor plånbok. Produkterna är tillverkade med väl valda ingredienser och dem tillverkas i Sydkorea, de är dessutom veganska och tillverkas cruelty free.

Jumiso lyssnar på sina kunder, de är uppmärksamma och gör sitt allra yttersta för att tillverka produkter som verkligen tillgodoser kundernas behov. Varumärket lägger också stor vikt vid paketering och utseende, att få hem en produkt från Jumiso ska alltid kännas roligt och det gör det verkligen. Det är ju trots allt extra härligt att ställa fram produkter som precis som Jumisos produkter är av gullig och välplanerad design.

Lyster är ett faktum med Jumisos produkter

Jumiso är ett varumärke vi på Hudvårdsguiden starkt kan rekommendera om man vill prova på Koreansk hudvård. Men vilken av produkterna ska man då välja om man vill testa på Jumiso för första gången?

I vårt sortiment har vi samlat både ansiktsmasker och även ett riktigt härligt startkit för dig som är sugen på att prova på Jumiso. Vårt Jumiso Let's Go Kit är ett startkit från varumärket som innehåller allt som din hudvårdsrutin behöver. Ansiktsrengöring, toner, serum och en ansiktskräm för att återfukta huden på djupet.

Är du sugen på att ge din hud lite extra kärlek så kan vi varmt rekommendera att prova en av våra sheet-masks från Jumiso. Vår HelloSkin Jumiso Rich Nourishment Mask är en mask som återfuktar din hud på djupet och tack vare arganoljan i masken ger den din hud en härlig lyster och ett återfuktat resultat.

Varmt välkommen att prova på Jumiso du också, du hittar alla våra produkter ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden