Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Kim Kardashian

Den amerikanska tv-stjärnan och modellen Kim Kardashian började tillverka parfymer efter eget tycke år 2009. Sedan dess har det kommit flera intressanta Kim Kardashian parfymer som har blivit mycket populära. I samarbete med kända parfymdesigners har Kardashian lyckats uttrycka sin personlighet och smak i vackra flaskor. Här finner du den Kim Kardashian parfym som du är på jakt efter just nu!

Läs mer

Kim Kardashian parfymer – Spännande samarbeten

De första lanseringarna av parfym från Kim Kardashian var resultatet av samarbeten mellan tv-profilen och parfym-proffs som Claude Dir och Caroline Sabas. Men Kim har aldrig varit rädd för att tänka utanför ramarna.

När hon ville uttrycka sin kärlek för blommor i en ny doft bestämde hon sig för att ta hjälp av Jeff Leatham. Jeff hade fungerat som blomstergeneral för familjen Kardashian under många års tid. Det blev dags för en ny form av samarbete som slutade i tre unisex dofter som går att blanda med varandra!

Hur doftar en Kim Kardashian parfym?

Om vi ser på Kim Kardashian parfymer överlag så är det svårt att se en röd tråd. Det som möjligen förenar hennes doftprojekt är att de utgår från det som Kim älskar att dofta. På grund av detta lär du finna en Kim Kardashian parfym som är perfekt för dig.

Kim Kardashian Pure Honey har en spännande blandning av honung och blomst medan Kim Kardashian EDP fyller dina sinnen med fruktiga inslag av mandarin och apelsin.

En Kim Kardashian parfym passar när:

  • Du vill ha en elegant doft
  • Du tycker om blommiga inslag som är enkla att matcha med tillfälle och humör
  • Du känner för en doft som inspirerar till självförtroende (Kim Kardashian Glam!)
  • Du uppskattar en parfym som fungerar både till vardags och till fest

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden