Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Kokie Cosmetics

Kokie Cosmetics är ett sminkmärke från USA som med inspiration från K-beauty har blivit omåttligt populärt världen över. Sminkmärket erbjuder högkvalitativt smink för förmånliga priser som har en stor bredd på sina produkter. Inom Kokie Cosmetics erbjuder vi allt från foundations, primers, concealers, färgsprakande läpprodukter, ögonskuggor, lösögonfransar, eyeliners, paletter och bryn produkter. Se hela vårt sortiment nedan!

Läs mer

Kokie Cosmetics - med fokus på K-beauty

Precis, Kokie Cosmetics har sitt fokus på K-beauty. Just K-beauty har blivit väldigt populärt världen över och sminkmärken precis som Kokie Cosmetics tar detta på största allvar och hänger med i trenden. Kokie härstammar från det koreanska ordet elefant som representerar skönhet, styrka och mod. Något som Kokie Cosmetics verkligen anammar. Produkterna är till för alla som gillar att använda smink och i deras sortiment finns allt du kan behöva för att få till den där perfekta sminkningen.

Be Bold. Be Beautiful. Be Unforgettable.

Märket har som sagt sina rötter i USA och grundades 2015, men har trots detta över trettio års erfarenhet på nacken inom skönhetsindustrin. I USA finns det över 4 000 fysiska butiker och märket har även tagits emot bra i Europa. Nu vill Kokie Cosmetics även slå lika hårt i Norden och gör detta med bravur. Vi på Hudvårdsguiden är stolta över att tillhandahålla ett så pass bra märke som både har snyggt utformade produkter och är trendmedvetna i sitt innehåll, detta i kombination med förmånliga priser. Kokie Cosmetics verkligen ett märke att räkna med. Kokie Cosmetics är såklart även cruelty free, något som vi på Hudvårdsguiden värderar högt. Att en produkt är cruelty free innebär att de inte testat sina produkter på några av våra kära pälsvänner, varken när det gäller produktion eller tillverkning. Ett väldigt viktigt kliv i rätt riktning då K-beauty inte alltid haft så stort fokus på just tillverkning och testning som är cruelty free. Vi älskar Kokie Cosmetics och är helt säkra på att du också kommer göra det. Se hela vårt utbud ovan!

#FollowTheElephant

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden