• En underbar värld av hudvårdsprodukter & makeup
Fri frakt över 400 kr inom Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Kokie Cosmetics

I sortimentet kan du hitta allt från ansiktsprodukter som foundations, primers till färgsprakande läpprodukter och ögonskuggor.

Oavsett om du föredrar traditionella läppstift eller flytande läppstift har Kokie Cosmetics något för dig. Om du föredrar matta läppstift rekommenderar vi Kokie Lip Poudre Liquid Matte Powder som torkar matt utan att torka ut dina läppar. Det är också perfekt för dig som vill ha pussvänliga läppar utan att kladda av sig och som håller länge. Är du istället ute efter ett mer naturligt resultat rekommenderar vi Kokie Sheer shine, som låter din läppfärg skina igenom samtidigt som det ger dina läppar en frisk lyster. Passar utmärkt till vardags eller för dig som föredrar en mer diskret makeup.

För dig som gillar snygg ögonmakeup finns det också många alternativ att välja mellan. Kokie artist palette är en produkt som finns i tre olika färger, Peachy queen för dig som föredrar neutral make up, men som vill doppa tårna i lite färg, eller Utopia och Treasured för dig som redan är en inbiten färgälskare.

Om du vill vara riktigt festlig kan du testa våra Kokie Crystal Fusion Liquid eyeshadows som finns i elva underbara nyanser. Enkelt och smidigt kan du förvandla din vardagslook till en kvällslook med ett lager av denna flytande ögonskugga.

Läs mer

Kokie Cosmetics har tagit skönhetsvärlden med storm och är idag ett omåttligt populärt märke världen över.

Med inspiration från K-beauty erbjuder märket något unikt på marknaden. Ordet ”Kokie” betyder elefant på koreanska och representerar något vågat, vackert och anmärkningsvärt.

Märket har sina rötter i USA och grundades 2015, men har trots detta över trettio års erfarenhet på nacken inom skönhetsindustrin. I USA finns det hela 4000 fysiska butiker och märket har även tagits emot bra i Europa.

Med sina snyggt utformade produkter och trendmedvetna innehåll i kombination med förmånliga priser vill Kokie Cosmetics expandera till den nordiska marknaden.

Kokie Cosmetics är cruelty free, vilket innebär att de inte testat sina produkter på några av våra kära pälsvänner varken när det gäller produktion eller tillverkning. Märket står även för att erbjuda skönhetsprodukter av hög kvalité, transparens och vara ett skönhetsmärke för alla.  Till ett bra pris dessutom.

Be Bold. Be Beautiful. Be Unforgettable.

#FollowTheElephant