Konjac Sponge

Organic Konjac Sponge tvättsvampar

Konjac Sponge är tillverkad av 100% naturliga vegetabiliska fibrer från konjakplantans rot. Dessa svampar hjälper till att rengöra, stimulera och återfukta alla hudtyper. Tar även bort döda hudceller, föroreningar i porerna och förbättrar blodcirkulationen. Kan med fördel användas utan tvål eller duschkräm. Doftfri. Finns för ansiktet i droppe, halvboll och hjärtan och lite större badsvampar.


  • Dödar aknebakterier.
  • Balanserar hudens pH-värde.
  • Extra mjuk och mild, idealisk för ömtålig och känslig hud.
  • Idealisk för atopiska hudsjukdomar.
  • Stimulerar huden varsamt för att återställa den naturliga lystern.
  • 100% biologiskt nedbrytbar.
  • Fri från färgämnen och tillsatser.

Aloe Vera - Torr och aknebenägen hy
Aloe konjac svampen fungerar som en mild exfoliator, gnuggar bort döda hudceller på det mest känsliga sättet, medan dess naturliga fibrer effektivt och samtidigt avlägsnar smuts och smink från din hud. Svampen är preparerad  med aloe vera ingredienser för sina renande fördelar.

Den är gjord av fibrerna i Konjac-växten som kan absorbera en stor mängd vatten. Du gissade det, som en svamp. Det blir ett mjukt rengöringsverktyg som du kan använda morgon och natt.

Fördelar med en Aloe Konjac Svamp:
Du kan använda mindre rengöringsmedel
Torkar bort smuts, smink och oljor, särskilt runt näsan
Torkar snabbt ut mellan användningsområden
Konjacfibrer för att eliminera porerna
Försiktigt exfoliering för att hjälpa till med sminkapplikation


Charcoal (bambukol) - Fet och aknebenägen hy
Bambukolsvampen innehåller naturlig kolkomposition med sebum absorptionseffekt för att kontrollera överdriven oljesekretion. Det kan också försiktigt avlägsna hudytans stratum corneum. Långtidsanvändning kan minska extra olja på huden, strama porer och varelser naturlig skina på huden.


French Red Clay (fransk lera)  - Torr, känslig och mogen hy.

Konjac Sponge med extrakt av fransk lera som är berikad med lavendel och särskilt för överkänslig och lättirriterad hud. 


Lavendel - Torr, stressad och aknebenägen hy.

Konjac Sponge med lavendel är gjord av roten till konjakplantans rot. Den naturliga vegetabiliska fibern har en unik och fin struktur som gör den perfekt för att avlägsna föroreningar för att få fram din ljusaste hudfärg.

Lavendel är välkänt som en lugnande växt som används i aromaterapi för att behandla ångest, svårigheter att sova, nervositet och rastlöshet. Det kan påskynda cellregenerering, fördjupa sårets konkresens, det kan också meliorera akne, abscess och eksem på huden. Vid rengöring av kroppen kan det hindra bakterier från tillväxt, avlägsna olja och rengöring avgiftning. Medan rengöring och massering av kroppen med lavendel konjac svamp har den abirritativ effekt.


Green Tea - Normal till blandhy
Green Tea  skyddar huden från att skadas genom oxidation och UV-strålning. Naturligtvis för att hålla huden smidig och smidig


Naturell - Alla hudtyper, särskilt känslig.
Konjac baby svamp kallas den som är 100% naturlig konjac fiber
Har hög fukthållande funktion.
Passar bra för barn och känslig hud.
Den är mycket lämplig för känslig hud som orsakas av smink.
Lämplig för den person som lider av finnar eller akne.

Konjac Female Sponge är en 100% naturlig svamp för ansiktsrengöring. Den är gjord av roden av Konjac växt. Inga kemikalier tillsätts! Konjac Sponge är extremt mjuk och mild, perfekt för djuprengöring, avgiftning, hydratisering medan det balanserar pH-nivåerna i huden. Daglig användning ger tillbaka den naturliga glansen och mjukheten i huden! Konjac är rik på vitaminer (A, B1, B2, B6, B12, C, D, & E), proteiner, lipider, fettsyror och naturliga mineraler som koppar, zink, järn och magnesium.

Konjac Female Sponge är en 100% ren Konjac fiber utan tillsatser. Konjac är en 100% svagt syra och hjälper till att balansera pH i huden medan den försiktigt exfolierar och rengör. Perfekt för alla hudtyper. 

pH-balansering och hudhydrering
Exfolierar försiktigt
Djuprengörande 
Rengör och exfolierar det känsliga ögonområdet
Förfinar porerna
Lämplig för känslig hud
Mjukare utseende, strålande hud

ROSE - Alla hudtyper
Konjac Sponge extrakt med Rose är avgiftande och förskönande och närande för din hud.