Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

LALARECIPE

LALARECIPE är ett koreanskt hudvårdsvarumärke som lägger stort fokus på miljön. Deras tilltalande ansiktsmasker fyllda med näring är såklart både veganska och cruelty-free. Vi på Hudvårdsguiden ser det som ett måste att erbjuda LALARECIPE’s härliga ansiktsmasker i vårt sortiment. Du hittar dem nedan!

Läs mer

Näringsfyllda ansiktsmasker från LALARECIPE

LALARECIPE har studerat kosmetik i 20 år, du kan därmed vara säker på att produkterna både håller hög kvalitet men också säkra ingredienser. Samtidigt har produkterna en unik och tilltalande design, bara det gör ju att man blir sugen på att införskaffa en eller flera ansiktsmasker till sig själv eller som present.

Låt oss vara ärliga, vem gillar inte lite extra glow? Är du ute efter en mask som ger dig glow och fukt till hela ansiktet är LALARECIPE Glow Face Moisture Mask ett riktigt bra alternativ. Den både återfuktar, lugnar och lyfter huden med glittereffekt. Masken är preppad med massvis med bra ämnen såsom peptider, kollagen, vattenmelonextrakt, hyaluronsyra och aminosyror.

Värna om ögonområdet med ögonmasker från LALARECIPE

Ett extra utsatt område där huden är som tunnast och känsligast är under ögonen. När du får trötta ögon vidgas blodkärlen under huden och blir synliga genom den tunna huden. På det viset uppstår ringar under ögonen och du kan dessutom bli svullen. Huden under ögonen saknar också oljekörtlar vilket gör att man lätt blir torr, där kan en ögonmask göra under för huden. LALARECIPE har två masker som fokuserar på området runt ögonen och kinderna.

Prova gärna LALARECIPE Heart Goggle Brightening Mask som innehåller ananasextrakt och niacinamid som effektivt ljusar upp huden tillsammans med Vitamin C och tropiska fruktextrakt som ger näring åt huden.

Unna dig en stund för dig själv tillsammans med en av LALARECIPE’s härliga ansiktsmasker och varför inte tillsammans med en vän?

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden