Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

LAVERA naturkosmetik

Lavera är ett världsledande hudvårdsmärke som bara innehåller naturliga, ekologiska ingredienser. Lavera har faktiskt också blivit utsett till Natural Organic Cosmetic brand of the century på sin hemmamarknad i Tyskland där de också är marknadsledare.Lavera har ett brett utbud av produkter för hela familjen så du garanterat kommer hitta dina nya favoriter. Vi har ett stort utbud hos oss på Hudvårdsguiden, se hela sortimentet nedan!

Läs mer

Om märket LAVERA

LAVERA är ett familjeföretag och har ett mycket högt och välförtjänt förtroende hos konsumenterna. Märket kommer från början ifrån Tyskland men finns idag över hela världen via deras E-shop och olika återförsäljare. Laveras produkter innehåller bara naturliga ingredienser och produkterna är ekologiska men är trots detta väldigt prisvärda. Märket uppfanns år 1987 med ett litet sortiment produkter, idag har detta växt till ett mycket större sortiment och idag har Lavera produkter till hela kroppen. Laveras produkter riktar sig både till män och kvinnor och många av produkterna är dessutom veganska, något som många anser väldigt viktigt idag. Se hela vårt utbud från Lavera ovan!

Produkter från LAVERA - för både män och kvinnor

Precis. Laveras kollektioner finns speciellt gjorda för både män och kvinnors behov. Vissa krämer, ansiktsmasker och body lotions är även universella och kan användas av både kvinnor och män. Vår LAVERA Calming After Shave Balm 50 ml är ett fantastiskt aftershave gelbalsam som man använder efter man rakat sig, denna produkt är främst riktad för män. Produkten lugnar, skyddar, återfuktar och kyler huden efter man har rakat sig. Den återfuktar även huden på djupet vilket är väldigt viktigt att göra efter man har rakat sig. För alla kvinnor där ute vill vi rekommendera en hudvårdsserie från Lavera. Vår LAVERA Basis Sensitiv hudvårdsset är ett toppen set utav hudvård för ansiktet som innehåller rengöringskräm, återfuktande hudkräm och en nattkräm. En perfekt hudvårdsrutin som passar kvinnor i alla åldrar. Hela linjen av produkter är dessutom vegansk och alla produkter återfuktar på djupet och är framförallt skonsam mot huden.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden