Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

LdB

LdB är ett klassiskt varumärke som funnit i Sverige i flera generationer. De erbjuder produkter för både känslig, normal och torr hud. Produkterna är mjukgörande och skonsamma för huden och passar därför hela familjen. Orginalreceptet kommer faktiskt från Paris och det är även ifrån Paris namnet kommer ifrån. LdB som står för Lait de Beauté betyder skönhetsmjölk på svenska. Vi gillar verkligen LdB och vi använder flera av produkterna själva. Vi har ett stort sortiment från LdB se hela utbudet nedan!

Läs mer

Historien om LdB

Historien startade i en helt vanlig villakällare år 1945. Då skapades den första LdB produkten i en enkel köksmaskin av dåtidens främsta kändisfrisör vid namn Knut Wulff.

Efter ett tag växte dem ur den lilla villakällaren och samma år som de bytte lokal, år 1955, utnämndes LdB till kunglig hovleverantör av prinsessan Sibylla som älskade LdBs produkter och brukade få sin kräm i en elegant kristallburk.

Idag ägs LdB av Orkla Care AB och alla produkter tillverkas i en fabrik i Falun. Sortimentet är stort och varumärket erbjuder hudlotion, duschkrämer, duschgel och deodoranter. Alla produkter är väldoftande, mjukgörande och passar såväl dig med torr som fet hud. Dessutom är alla produkter veganska.

Våra rekommendationer från LdBs sortiment

Vi på Hudvårdsguiden gillar verkligen LdB och vi rekommenderar egentligen alla deras produkter. Men för att nämna några favoriter vill vi först och främst berätta om LdB Oil Infused Macadamia Shower Gel. Shower gelen är fantastisk och luktar väldigt kvinnligt och härligt. Det är en lättabsorberad men rik duschkräm berikad med återfuktande macadamiaolja. Den bevarar hudens lyster och gör huden mjuk och len.

Vår nästa favorit är vår LdB Vitalizing Sweet Pea Hand Cream. Det är en perfekt handkräm både till form och innehåll, den är lagom stor så att du enkelt kan ta med den i fickan eller väskan när du är på språng. Dessutom är den återfuktande och skyddar dina händer samt stärker dina naglar. Den luktar också fantastiskt och är berikad med Vitamin E och provitamin B5.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden