Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

LdB

LdB är ett klassiskt märke som funnit i Sverige i flera generationer. LdB erbjuder produkter för både känslig, normal och torr hud. Produkterna är mjukgörande och skonsamma för huden och passar därför hela familjen. Orginalreceptet kommer faktiskt från paris och det är även ifrån Paris namnet LdB kommer ifrån. LdB som står för Lait de Beauté betyder skönhetsmjölk på svenska. Vi på Hudvårdsguiden tycker mycket om LdB och använder många produkter själva. Vi har ett stort sortiment från LdB se hela utbudet nedan!

Läs mer

Historien om LdB

Historien om Ldb startade i en helt vanlig villakällare år 1945. Då skapades den första LdB produkten i en enkel köksmaskin av dåtidens främste kändisfrisör vid namn Knut Wulff. Efter lansering ett år efter växte LdB snabbt ur den lilla villa-källaren och samma år,1955, utnämndes LdB till kunglig hovleverantör av prinsessan Sibylla som älskade LdBs produkter och brukade få sin kräm i en elegant kristall burk. Idag ägs LdB av Orkla Care AB och alla produkter tillverkas i en fabrik i Falun. LdBs sortiment är stort och märket erbjuder hudlotion, duschkrämer, duschgel och deodoranter. Alla produkter är väldoftande och mjukgörande och passar såväl dig med torr som fet hud. Dessutom är alla produkter veganska.

Våra rekommendationer från LdBs sortiment

Vi på Hudvårdsguiden gillar verkligen LdB och vi rekommenderar verkligen alla produkter från LdB. Men för att nämna några favoriter vill vi först och främst berätta om vår LdB Oil Infused Macadamia Shower Gel. Denna duschgelen är fantastisk och doftar väldigt kvinnligt och härligt. Det är en lättabsorberad men rik duschkräm berikad med återfuktande macadamiaolja. Den bevarar hudens lyster och gör huden mjuk och len. Vår nästa favorit är vår LdB Vitalizing Sweet Pea Hand Cream. Det är en perfekt handkräm både till form och innehåll, den är lagom stor så du enkelt kan ta med den i fickan eller väskan när du är på språng. Dessutom är den återfuktande och skyddar dina händer samt stärker dina naglar. Den luktar också fantastiskt och är berikad med Vitamin E och provitamin B5.
För att inte tala om den enormt populära tonade dagkrämen LdB Bronze Tinted Day Cream.