Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Listerine

Lider du av dålig andedräkt, eller kanske plack? Listerine har produkter som hjälper dig att både reducera plack, stärka tänderna, behålla dem naturligt vita, skydda ditt tandkött, reducera bakterier men som också ger dig en fräsch andedräkt. En Listerine-munskölj bör alla människor ha hemma i sitt badrumsskåp, helt klart. Att ha en god munhygien gör alla gott. Se våra produkter från Listerine nedan!

Läs mer

Det finns olika typer av munskölj

Det finns en uppsjö av olika munskölj på marknaden, men alla är inte bra för dig. Munskölj kan delas upp i två olika kategorier; kosmetiska munskölj och terapeutiska munskölj. De kosmetiska munsköljerna hjälper till att ta bort matrester från dina tänder, reducerar bakterier och tar tillfälligt bort en dålig andedräkt. Men det är det enda som kosmetiska munskölj gör. Ett terapeutiskt munvatten, som Listerine är, innehåller dock eteriska oljor, klorhexidin och fluorid som bevisat reducerar plack och minskar risken för hål i tänderna.

Exempelvis vår LISTERINE Advanced White 500 ml innehåller dels 3 kraftfulla essensoljor som kombineras för att reducera plackbakterier och hjälper till att rengöra tandytan. Den innehåller också fluor som hjälper till att stärka tänderna. Just LISTERINE Advanced White 500 ml, jämfört med Listerines andra munskölj, är till för att ge vitare tänder och förebygga missfärgningar.

En snabb sköljning är inte tillräckligt

Du spottar väl inte ut ditt munskölj för tidigt, bara efter ett par sekunder? För att du ska få ut det mesta av ditt munskölj så bör du skölja i minst 30 sekunder innan du spottar ut det. På så vis verkar de aktiva ingredienserna och din mun blir renare.

Glöm inte heller bort att även använda tandborste och tandkräm två gånger om dagen. Det reducerar mer plack och orenheter än om du enbart använder munskölj. Alla dessa produkter är superbra att kombinera och använda varje dag.

Se våra produkter från Listerine ovan och införskaffa dig ett munskölj idag, det är ett måste i badrumsskåpet!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden