Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Lovali Fragrances

Är du ute efter en ny parfym? Vi har goda dofter från varumärket Lovali Fragrances. Lovali erbjuder både lättare dofter såsom Body Splash men även starkare dofter som Eau de Parfume. Välj den typ av doft som passar just dig eller ditt behov. Kanske en Body Spray som du kan ha i väskan under dagen? Kompletterat med en mer intensiv doft som du kan ha hemma i badrumsskåpet, redo att ta på dig på kvällen innan det vankas middag på en ny restaurang i stan?

Läs mer

Vilken parfym från Lovali Fragrances passar mig?

Det första du behöver avgöra är vilken typ av parfym du är ute efter. Parfymer kan vara benämnda som “Eau De Parfume”, “Eau De Toilette” eller “Eau De Cologne”. Utöver det finns det också Body Spray.

Det är inte alla som lägger märke till benämningen på en parfym utan tror att alla parfymer är likadana. Men faktum är att hur länge parfymens doft håller i sig beror mycket på vilken typ av parfym du väljer.

Eau De Parfume - den vanligaste typen av parfym. Doften håller i regel i 5 timmar.

Eau De Toilette - doften håller i ungefär 3 timmar. Perfekt till vardags.

Eau De Cologne - doften håller i cirka 1,5 timmar. En mildare variant än ovanstående varianter.

Vad är en Body Mist?

Body Mist är en annan variant av parfym som fungerar som en enklare spray som du med fördel kan spraya över hela kroppen, såsom Lovali Fragrances Pink Soda Sport Body Mist som är en härlig kroppsspray med en frisk doft som är lätt och uppfriskande. Perfekt att ha med sig i handväskan under dagen.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden