Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Lovali Fragrances

Är du ute efter en ny parfym? Vi har goda dofter från märket Lovali Fragrances. Vi har både lite lättare dofter, så som Body Spray men också lite starkare dofter som Eau de Parfum. Välj den typ av doft som passar just dig eller ditt behov. Kanske en Body Spray som du kan ha i väskan under dagen, som du kan ha på kontoret? Och en Eau de Parfum som du kan ha hemma i badrumsskåpet och ta på dig på kvällen innan det vankas middag på en ny restaurang i stan? Kika in våra parfymer från Lovali Fragrances nedan!

Läs mer

Vilken parfym passar mig?

Vill du ha en lätt och förförisk doft? Men som ändå är en Eau de Parfum som håller under cirka 5 timmar? Då skulle vi rekommendera Lovali Fragrances LA VIE de SCENABELLA Eau de Parfym. Den är riktigt romantisk och passar perfekt för den första dejten. Dessutom i en superfin förpackning och flaska som passar fint på handfatet eller badrumshyllan! Om du dessutom vill ha en body lotion i samma doft så finns gift-setet Lovali Fragrances LA VIE de SCENABELLA Eau de Parfym Gift Set. Gift-setet kan du både köpa till dig själv - men också ge bort till någon nära som kanske fyller år snart. Setet innehåller både parfym men också body lotion. Genom att ha parfym och body lotion i samma doft så kommer din doft förstärkas ännu mer! Hur bra är inte det?

Är du ute efter en riktigt härlig, fräsch doft, som doftar som en äng av blommor? Testa då Lovali Fragrances GODDES Garden Eau de Parfym. Även den finns som ett gift-set, Lovali Fragrances GODDESS Garden Gift set, som innehåller både parfym och kroppslotion.

Vad är en Body Mist?

Vill du ha en enkel doft, som du kan spraya lite då och då? Som inte har så stark doft? Då är en Body Mist ett superbra alternativ. Exempelvis vår Lovali Fragrances Pink Soda Sport Body Mist. Det är en härlig kroppsspray med en frisk doft. Den är lätt och uppfriskande. Perfekt att ha med sig i handväskan under dagen!