Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Madonna Eau de Toilette

För mer än tjugo år sedan så utvecklades varumärket Madonna av Corsair Toiletries. Anledningen var att de ville ge ett modeinspirerat sortiment till marknaden. Så klart vill vi erbjuda deras härliga parfymer. Parfymerna passar kvinnor i alla åldrar. Kika in deras härliga parfymer nedan!

Läs mer

Madonna Divine EdT 50 ml

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Madonnas härliga parfymer

Parfymerna från Madonna är Eau De Toilette. I Eau De Toilette ligger parfymoljan på ungefär 6-10% och doftar i cirka 3 timmar. En Eau De Toilette är lättare än en Eau De Parfum, vilket gör att Madonnas Eau De Toilette passar perfekt till vardags!

Madonna har olika dofter i sitt sortiment. Vill du ha en parfym med en fräsch känsla av hav? Testa då Madonna Goddes EdT 50 ml. Gillar du hellre parfymer som doftar blommor eller vanilj? Då kan vi rekommendera Madonna parfym Madonna Blossom EdT 50 ml.

Vart bör jag applicera min parfym?

Klassiska platser att applicera sin doft på är bakom öronen och på vristerna. Vi kan även rekommendera att ta lite parfym i knävecken. Anledningen till att de är bra ställen är för att det är där blodet pulserar som snabbast. Du kan också applicera lite parfym i håret. När ditt hår rör sig, antingen av att du rör dig eller av vinden, så kommer det avge en lagom dos med doft. Tänk på att inte spraya parfymen på dina kläder utan på din hud,

Hur gör jag för att parfymen ska stanna kvar länge?

Doften sitter sämre om du har torr hy. Se därför till att din hud är återfuktad när du applicerar din parfym. Gnugga inte in doften, det gör många i handlederna. Det gör att doftmolekylerna krossas. Applicera din parfym direkt efter att du duschat. Värmen gör nämligen så att dina porer öppnar sig och doften håller då längre.

Testa en parfym från Madonna - se alla våra produkter från Madonna ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden