Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Mariah Carey

Sångerskan har fått människor världen över att sluta ögonen och bara njuta av de känslor hon förmedlar i sina vackra ballader. Nu gör många precis likadant då de väljer att bära en Mariah Carey parfym. Mariah Careys parfymer håller hög kvalitet och är ett bra val för dig som tycker om söta men väl balanserade dofter.

Läs mer

En Mariah Carey parfym är en komposition

När Mariah Carey fick frågan om hur hon hade tagit fram sin första parfym, Mariah Carey M, så svarade hon att det var som att komponera en låt. Precis som att det krävs många noter för att skapa en sång så använde hon många doftnoter för att skapa en vacker doft.

Nu gjorde hon inte jobbet på egen hand. Det var Carlos Benaim och Loc Dong som hjälpte till med den allra första Mariah Carey parfymen. Resultatet var något som verkligen utstrålade sångerskans unika kvalitéer. Den lila flaskan togs fram av Jean Antretter och har också fått en hel del beröm och uppskattning.

Hur doftar Mariah Carey parfymer?

När du applicerar Mariah Carey parfym mot handleden så kan du bli lätt överraskad. Att den är söt och blommig kanske inte förvånar, men så inser du att dofter som påminner om söt marshmallow blandat med havsnoter. Det är friskt och uppfriskande!

I botten finner du inslag av marockanska kryddor såväl som mer blomst och bärnsten. Det ger en bas som skapar en aning mystik och som får dig att då och då dofta lite på din handled.

Välj en Mariah Carey parfym när:

  • Du är ute efter något fräscht och uppfriskande
  • Du vill ha sötma som inte blir för intensiv
  • Det ska vara romantik

 En vacker flaska också får betydelse

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden