• En underbar värld av hudvårdsprodukter & makeup
Fri frakt över 400 kr inom Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Medevi Prosalus svensk ekologisk hudvård

Medevi Prosalus är Svensk ekologisk hudvård tillverkat i Medevi Brunn som är Nordens äldsta hälsobrunn. Ett familjeföretag som varit verksamma sedan början av år 2000. Medevi Prosalus erbjuder allt från vårdande hudvårdsprodukter, effektiva sportkrämer som liniment och Medevi Ringblomsalva Tea Tree mot skav och nötning. Att ha en hud som är frisk och välmående har i allra högsta grad med god hälsa som helhet att göra. 

Läs mer

Medevi har effektiva ekologiska sportkrämer

Vid intensiv träning kan det lätt bli skav på huden och Medevi är känd bland sportutövare för sina effektiva ekologiska krämer vid sport. Som hjälper effektivt mot skav och friktion. Förebygga skavsår

Med rätt krämer och förberedelser är skavsår lätt att förebygga eller minimera . Skavsår kan uppstå ofta vid hård sport som cykling, löpning, rodd, från våtdräkter vid ex Vansbrosimningen eller triathlontävling. Men även från skoskav skav från skidstavar vid barmarksträning, och skav under armarna vid långdistanslöpning eller skav mellan låren. Att få skavsår är inte roligt och det kan ta lång tid att läka. 

Men vi kan även ta ut oss mycket och vara behov av olika liniment för snabbare återhämtning.  

En storsäljare är “RumpRäddaren” som minimerar skav vid längre cykelfärder. Ringblomsalva med Tea Tree gör huden elastisk så den klarar stora påfrestningar bättre.

  • Förebygger: Hjälper din hud klara stora påfrestningar 

  • Behandlar: Tar effektivt hand om eventuela problem

  • Lugnar även klåda och irritation från  exempelvis insektsbett

Medevi ekologiska liniment

Medevi har även ett sortiment med liniment och salva för ökad prestation. Aktivitets Liniment för maximal prestation och snabbare återhämtning.

  • Hjälper musklernas syresättning

  • Snälla för huden

  • Anpassade för att kunna användas även i solen

  • Inga kylande ingredienser

Delta i open-water simning eller vid cykling/träning i regnväder?

Arnicasalvan fungerar även som en vattenfast barriär, se: Specialstift ArnicaMedevi ArnicasalvaSportPrep Arnica.

Här hos Hudvårdsguiden finner du Medevis ekologiska hudvårdssortiment med allt från ansiktsprodukter, handkräm för extremt torra händer,  bodylotions, läppcerat, tvål, hårvård, liniment mm. Ett stort antal produkter är doft neutrala för de som är extra känsliga, eller till barn.