Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Medevi Prosalus

Varumärket Medevi säljer ekologisk hudvård, tillverkat i Medevi Brunn i Östergötland som är Nordens äldsta hälsobrunn. Hur häftigt är inte det? Medevi erbjuder allt från vårdande hudvårdsprodukter till effektiva sportkrämer. Medevi vill ge människor en frisk och välmående hud, och en god hälsa. Se alla våra härliga produkter från Medevi nedan!

Läs mer

Medevi Sportpaket Klassiker

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Medevi Sportpaket Allround

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Medevi Sportpaket Simning

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Medevi Sport Prep Arnica

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Medevi Lavendel Creme

Tillfälligt slut. Bevaka den.

Medevi effektiva sportkrämer

Vid intensiv träning så kan det lätt bli skav på huden. Om du är en av dem som tränar väldigt mycket, så har du säkert varit med om det. Medevis produkter är välbeprövade av sportutövare, just eftersom de har ekologiska krämer som är superbra vid sport. De hjälper effektivt mot skav och friktion och förebygger skavsår.

Med rätt krämer och förberedelser så är det lätt att förebygga eller minimera skavsår som lätt kan uppstå vid hård sport så som cykling, löpning, rodd eller från våtdräkter. Kanske du får skoskav? Skav från skidstavar? Skav under armarna eller mellan låren under långdistanslöpning? Det kan uppstå mycket problem med bland annat skav under träning, och att få skavsår är inte roligt och det kan ta lång tid att läka av sig självt. Därför är Medevis produkter jättebra att använda. Testa exempelvis Medevi Ringblomssalva Tea Tree som är en perfekt allround-salva. Det är en 100% ekologisk ringblomssalva som innehåller tea tree. Den går att använda i många sammanhang för att mjuka upp torr och narig hud, salvan kommer också göra huden mer smidig och elastisk. Medevi har många fler krämer och produkter för just sport, kika in alla ovan!

Har du testat Medevis himalayasalt?

Du har säkert hört talas om Himalayasalt. Saltet bryts i områdena kring Himalaya, där det sägs ha bildats under de senaste 250 miljoner åren. De rosa bergkristallerna har behållit sin naturliga, ursprungliga struktur eftersom saltet skyddats av lava, snö och is. Himalayasalt är i en läcker aprikos-rosa färg. Färgen kommer från järn och mangan. Medevi har ett populärt Himalayasalt, Medevi Himalayasalt. Himalayasaltet kan användas till mycket! Det är av matkvalitet vilket gör att man kan äta saltet och ha det i sin matlagning, men det kan också användas för fotbad, peeling etc.

Gör en peeling genom att blanda ekologisk olivolja eller rapsolja med lite av himalayasaltet och peela hela din kropp. Skölj sedan av dig i duschen. Din hud kommer bli otroligt len och skön efteråt!

Se alla våra produkter från Medevi ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden