Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Michael Kors

Michael Kors får lyx och elegans att kännas enkelt och tillgängligt. Michael Kors parfymer utstrålar samma självklara lyx som är en integrerad del av märket. Här finner du en Michael Kors parfym för dig eller kanske som en lyxig present till någon som liksom du tycker att inspirerande och bubblande dofter är livet!

Läs mer

Michael Kors parfym – Tidlös lyx och elegans

Idag är namnet Michael Kors synonymt med glamour och lyx på ett högst tillgängligt sätt. Designern som har sin bas i New York är hyllad världen över för design som kvinnor och män uppskattar. När du bär en Michael Kors parfym så utstrålar du tidlös elegans, styrka och lyx i en underbar blandning.

Det finns Michael Kors parfym dam såväl som herr och de matchar varandra fint. Om han tycker om din Michael Kors doft är det inte så svårt att överraska med en variant för honom. Designern hade som mål att skapa dofter för dagens kvinnor och har lyckats med det och mer. Året efter lanseringen av första parfymen för henne kom första Michael Kors parfymen för män.

Hur doftar Michael Kors parfymer?

Michael Kors har valt att samarbeta med Estee Lauder för att skapa sina parfymer. Det har varit ett klokt val eftersom det satt honom i kontakt med några av världens ledande parfymdesigners. Exotiska doftinslag som blandas med frukt och päron är vanligt förekommande i Michael Kors parfymer.

Välj en Michael Kors parfym för att:

  • Uttrycka kvinnlig styrka och elegans
  • Njuta av dofter som påminner om frukt och champagne
  • Uppleva lyx i vardagen

 Uppleva balansen mellan blomster och krydda

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden