Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

MOOD hårfärger

Mood hårfärger är ett undermärke från det kända hårvårdsmärket Schwarzkopf. Ända sedan 1970-talet har märket arbetat med att utveckla hårfärger och blekningar med mål att ge en så naturlig hårfärg och lyster som möjligt. Färgerna blandas med en unik gel-formula som både underlättar appliceringen men också gör att färgen både blir jämn, hållbar och ger ett resultat med mycket lyster. Vi på Hudvårdsguiden tycker det är kul med hårfärg och vi gillar verkligen Moods hårfärger. Vi har alla färger från Mood i vårt sortiment, kika nedan och hitta din nya hårfärg redan idag!

Läs mer

Våra rekommendationer när det kommer till hårfärg

Att använda hårfärg är ett perfekt sätt att förnya utseendet eller få bort de där gråa hårstråna som kommer med åldern. En ny färg på håret sätter verkligen en ny prägel på hela din look och det är både enkelt och kompromisslöst att färga håret i en ny häftig färg. Har du aldrig färgat håret eller kanske färgat håret men aldrig gjort en större färgskiftning rekommenderar vi verkligen att du provar det, det är både roligt och kan lyfta både sättet man ser på sig själv men också hur andra uppfattar dig. Prova exempelvis vår Mood Palette Intensive Cream Colour i en brun nyans för att få den där perfekta höstfräscha håret.

När du färgar håret är det dock vissa saker som kan vara bra att veta. Att med en gång gå från en väldigt mörk nyans till en kall blond färg är nästan omöjligt, det kan dessutom ta skada på håret. Vi rekommenderar därför att färga håret i omgångar. Vill du gå från exempelvis brunett till blond, börja med att gå ner till en “cendré” och därefter kan du successivt gå mot en mer blondare ton utan att de tar skada på håret. Vill du gå mot en blondare ton rekommenderar vi verkligen färgen Mood Palette Intensive Cream Colour nr 102 Pärlblond. En riktigt snygg men framförallt naturlig färg som passar de allra flesta.

Moods fantastiska hårfärger

Med Moods hårfärger kan du uppnå och behålla det perfekta färgresultatet. Perfekt för dig som vill göra en förändring i ditt utseende. Moods hårfärger är permanenta och lämnar efter sig ett hållbart, jämnt och glansigt resultat. Men den höga kvalitén har inte kommit gratis, utan det har krävts många år i laboratorium för att kunna utveckla och ta fram den fantastiskt täckande hårfärgen som märket erbjuder idag. Den populära formulan är uppgraderad med +20% naturliga mikrooljor, för att ditt hår ska bli lent och resultatet ska bli så skoningslöst som möjligt. Oljorna medför även en lyxigare färgnings-upplevelse än någonsin. Nu behöver du inte längre gå till dyra salonger för att få uppleva känslan av vackert, glansigt hår som får folk på gatan att vända sig om efter dig och fråga vad du har gjort med ditt hår.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden