MOOD hårfärger

Med Moods hårfärger kan du uppnå och behålla det perfekta färgresultatet. Perfekt för dig som vill bli av med dina gråa hårstrån. Moods hårfärger är permanenta och lämnar efter sig ett hållbart resultat.
Välj mellan våra mörka och ljusa nyanser. Här finns färger som passar alla.
För dig med hår som är tjockt eller är längre ned än till axlarna rekommenderar vi minst två förpackningar hårfärg/blekning för att du ska kunna uppnå ett fläckfritt och jämnt resultat.


Med 50 års erfarenhet på nacken kan du lita på att du får det resultat du eftersträvar. Sedan 1970-talet har märket arbetat med att utveckla hårfärger och blonderingar med avsikt att ge en naturlig hårfärg och lyster till skandinaviskt hår. Färgerna blandas med en unik gelformula som underlättar appliceringen och ger ett jämnt, hållbart resultat fyllt med lyster.

Men den höga kvalitén har inte kommit gratis, utan det har krävts många år i laboratorium för att kunna utveckla och ta fram den fantastiskt täckande hårfärgen som märket erbjuder idag.

Den populära formulan är uppgraderad med +20% naturliga mikrooljor, för att ditt hår ska bli lent och resultatet ska bli så skoningslöst som möjligt. Oljorna medför även en lyxigare färgnings-upplevelse än någonsin. Nu behöver du inte längre gå till dyra salonger för att få uppleva känslan av vackert, glansigt hår som får folk på gatan att vända sig om efter dig och fråga vad du har gjort med ditt hår.

Eftersträvar du ett långvarigt resultat med ingredienser som vårdar håret på djupet ska du välja Mood.