Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

MOSSA Certified Skincare

Hudvårdsmärket Mossa är ett lettiskt märke som fokuserar på hållbarhet, ekologi, och riktigt bra och naturlig hudvård till bra priser. Alla produkter är certifierade enligt Ecocert och är dessutom veganska. Innehållet är inspirerat från lettisk och nordisk natur och produkterna är därav berikade med bärextrakt av t.ex. hallon, hjortron, lingon och blåbär. Vi på Hudvårdsguiden tycker verkligen om Mossa och rekommenderar samtliga produkter till våra kunder. Se hela vårt sortiment från Mossa nedan och hitta din nya hudvårdsserie redan idag!

Läs mer

Fyra olika serier - så att du kan hitta din favorit

Precis, Mossa hudvård är indelad i fyra olika serier; youth defense, age excellence, skin solution och vitamin cocktail.

  • Youth Defense är en toppen serie att använda för dig som är över 25 år och har en normal hudtyp men vill börja förebygga huden mot åldrande i förtid. Serien innehåller hjortron eller björnbär som är ett naturliga ingredienser som motverkar ålderstecken och passar de flesta hudtyper.
  • Age Excellence är för dig som är 35+ och redan börjat se de första ålderstecknen i huden och som letar efter lite aktiva produkter är Age excellence perfekt. Serien innehåller fläderbär.
  • Skin Solutions innehåller svarta vinbär och är en toppenserie för dig som har hudproblem såsom akne eller liknande.
  • Vitamin Cocktail är en perfekt serie för de flesta hudtyper. Serien är packad med multivitaminer från havtorn och hallon är ger din hud en riktig vitaminboost.

Andra favoriter från Mossa

MOSSA Vitamin Care Moisturising Hand Cream 75 ml är en fantastisk handkräm som hjälper mot torrhet och irritation som kan uppkomma speciellt under de kallare årstiderna. MOSSA MULTI MOISTURE Silky Yoghurt Moisturising Body Lotion 200 ml är också en fantastisk produkt, en bodylotion som både återfuktar på djupet och ger huden en fantastisk spänst.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden