• En underbar värld av hudvårdsprodukter & makeup
Fri frakt över 400 kr inom Sverige - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Mr Bear Family för välvårdat skägg

Mr Bear Family är ett av de bästa märkena för bra skäggvård och är tillverkad av endast de finaste naturliga ingredienserna på marknaden och dessutom helt svensktillverkat.Här ligger fokus på att erbjuda ett brett sortiment av grooming produkter av hög kvalité för den dagliga rutinen för skägg, rakning, hår och hudvård. Alla framtagna för den moderna mannen med skägg. Varumärket genomsyras av en familjär och personlig stil som välkomnar alla i behov av bra produkter.


Läs mer

Mr Bear Family har tre doft uppsättningar:

Citrus, Woodland och Wilderness, där citrus doftar citrusfrukter, Woodland manlig doft av barrskogg och trä och Wilderness som har en frisk, grönskande doft med inslag eukalyptus och lavendel.

Att odla skägg har sen början på 2000-talet blivit allt mer trendigt, det är en livsstil och med bra produkter kan du få ett mjukare skägg, slippa onödigt kliande, slippa få mat som fastnar och lättare hålla en god hygien. 

 Sedan start har sortimentet hos Mr Bear family utvecklas och uppskattas av skägg och mustasch entusiaster bidragit feedback för att hjälpa till utvecklandet av ännu bättre produkter. Det har format och hjälp vilsna själar i skägg djungeln att få styr på skäggen. Botanisera bland: skäggbalm, skäggolja, skäggtvätt, mustache wax, kit, grooming tillbehör, rakolja, skäggbalsam, läppbalsam, skäggborstar och mustasch kammar i snygg design.

Mr Bear family är ett svenskt företag som grundades 2012 av Björn Landén som själv har en rejäl skäggväxt. Han hade under en längre tid haft svårt att hitta bra och hållbara mustaschvax som dessutom hade en tilltalande doft. Idén om att skapa ett eget vax hade legat och grott länge i och till slut så började han att experimentera med att smälta ihop olika ingredienser och fick fram ett egentillverkat vax och på den vägen är det. 

Björn var först med att producera skäggvårdsprodukter i Sverige i modern tid och som är handtillverkade i Göteborg. Här har kemiska tillsatser eller onaturliga mineraloljor valts bort och produkterna är inte heller testade på djur.