Frakt 39 kr. Fri frakt över 500 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Mr Bear Family

Mr Bear Family är ett märke som tillverkar riktigt bra skäggvårdsprodukter. Det är ett av de främsta märkena när det kommer till skäggvård och produkterna är endast tillverkade av naturliga ingredienser. Produkterna både produceras och tillverkas i Sverige och märket har till och med en egen Barbershop beläget mitt i centrala Göteborg. I sortimentet finns allt från skäggvax, skäggolja, skäggtvätt, mustasch-vax, kit, grooming tillbehör, rakolja, skäggbalsam, läppbalsam, skäggborstar och mustasch-kammar i snygg design. Se hela vårt sortiment från The Bear Family nedan och uppdatera ditt skäggvårdsrutin redan idag.

Läs mer

Historien om The Bear Family

Mr Bear Family är ett svenskt företag som grundades 2012 av Björn Landén som själv har en rejäl skäggväxt. Han hade under en längre tid haft svårt att hitta bra och hållbara mustaschvax som dessutom hade en tilltalande doft. Idén om att skapa ett eget vax hade legat och grott länge och till slut så började han att experimentera med att smälta ihop olika ingredienser och fick fram ett egentillverkat vax.

Björn var först med att producera skäggvårdsprodukter i Sverige i modern tid, som är handtillverkade i Göteborg. Här har kemiska tillsatser eller onaturliga mineraloljor valts bort och produkterna är inte heller testade på djur.

Mer om The Bear Familys produkter

Vi har ett stort utbud produkter från The Bear Family, alla med olika verkningsområden. Vår Mr Bear Family Beard Balm Woodland är ett fantastiskt skäggvax som mjukgör och vårdar ditt skägg och din skäggbotten med naturliga oljor. Den lindrar också rodnad, irritation och klåda. Du använder ett skäggvax mestadels för att styla skägget, men också för att vårda och för att hålla hårstråna på plats. En annan bra produkt är vår Mr Bear Family Beard Wash Woodland. Det är ett milt skäggschampo som inte torkar ut skägget utan vårdar och återfuktar på djupet. Använd gärna vår Mr Bear Family Beard Brew Woodland olja efter du schamponerat skägget för att återfukta och vårda skägget ytterligare efter tvätten.