Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Navarra

Navarra är ett varumärke och produkt som är från Sverige och har funnits på marknaden i över 30 år. Navarra är en dusch-och badolja för hela kroppen som ger en återfuktad och riktigt len hud. Du kan använda den på olika sätt. Både som schampo, i fotbadet eller ett par droppar i badkaret för en frisk och renande effekt! Oljan är rik på Vitamin A, D, E och K. En riktig boost! Kika in hälsobadoljan nedan!

Läs mer

Vill du veta mer om Navarra hälsobadolja?

Navarra är en mycket exklusiv olja. Kanske du har sett till oljan under någon av dina spavistelser? Den har nämligen använts på spa och hälsohem i många år. Den är otroligt vänlig mot din hud och kan såklart användas av hela familjen. Den kan användas både av gammelmormor, mormor, mamma och dotter. Så klart även killarna i familjen. Oljan har helt klart många användningsområden, vilket gör att den är superbra att införskaffa sig och ha hemma i badrumsskåpet redo att användas av hela familjen, och av gäster! Den kan användas både som schampo, duschtvål, badolja, fotbad, handbad och massage. Men - testa dig fram! Du finner säkert fler användningsområden för denna härliga olja. Många av Navarras användare har medgett att oljan haft positiva inverkningar. Ta dig ett bad med Navarra Hälsobadolja. Den kommer hjälpa dig slappna av efter en lång dag då doften har en avstressande effekt. Eller schamponera håret med oljan - det kommer ge dig ett följsamt och glansigt hår!

Vad innehåller Navarra hälsobadolja?

Hälsobadoljan innehåller ett unikt komplex av enbärsolja, eucalyptusolja, ädelgransolja och Sibirisk tallbarrsolja. Dessa oljor har alla fantastiska egenskaper och är så klart av 100% naturliga ingredienser. Vill du veta mer om de olika ingredisenserna?

Enbärsoljan är välgörande och renande. Den har används flitigt genom tiderna eftersom den har många egenskaper som gör gott för huden.

Eucalyptus har du säkert hört talas om. Den tillhör växtsläktet myrtenväxter som har många goda egenskaper.  Det man använder från eucalyptus är oljan från bladen, som man pressar ut. Den är både svalkande och vårdande. Detta sätter även en härlig doft på hälsobadoljan!

Tallbarsoljan är mycket rik på vitamin C, därmed finns den med i hälsobadoljan. Det både vårdar huden, ger stimulation, och ger håret en fin lyster!

Klicka dig in och läs mer om hälsobadoljan från Navarra ovan!

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden