Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Neutrogena

Neutrogena är ett hudvårdsmärke som hjälper dig att motverka finnar och andra orenheter, så klart utan att torka ut din hud. Har du problem med finnar, pormaskar och orenheter? Oroa dig inte. Det är ett vanligt hudproblem, inte bara för tonåringar utan även hos vuxna. Testa Neutrogenas produkter för att få din hud i styr! Se Neutrogenas produkter nedan!

Läs mer

Vad ska man tänka på när man har oren hy?

Om du har oren hy och lätt får finnar eller pormaskar så är det viktigt att du rengör ditt ansikte varje morgon och kväll. Hoppa inte över det, det är verkligen viktigt! Alla produkter från Visibly Clear är framtagna i samarbete med dermatologer, som är experter på just hud. Produkterna från Neutrogenas Visibly Clear är skonsamma mot huden och är till för att användas dagligen.

Neutrogena ansiktsvård

Vill du rengöra huden på djupet, speciellt dina porer? Testa då Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub. Inom samma serie finns Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash som är ett ansiktsvatten just för fet och oren hud med doft av härlig rosa grapefrukt. Även Neutrogena Refreshingly Clear Moisturiser som är en oljefri ansiktskräm för daglig användning, mot just oren hy. Den ger återfuktning i upp till hela 24 timmar. Visst är det härligt att känna den där återfuktade känslan hela dagen? Ja det tycker i alla fall vi! Produkterna inom samma serie passar väldigt bra tillsammans, testa dem allihop vettja!

Händerna är också viktiga

Det är så klart inte bara viktigt att ta hand om ansiktet, utan även händerna! Neutrogena har även produkter som kan lindra torra händer. Exempelvis finns Neutrogena Norwegian Formula Visibly Renew Hand Cream som är en vårdande och skyddande handkräm med UV-skydd och SPF 20. Formulan återfuktar huden på djupet och förebygger uppkomsten av bruna pigmentfläckar. Oroa dig inte över att den kladdar - det gör den inte. Den går lätt och snabbt in i huden. Den är perfekt för dig med torra händer!

Kika in Neutrogenas produkter ovan, vi är säkra på att du kommer hitta en eller flera produkter för just dig och ditt behov!