Frakt från 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Neutrogena

Neutrogena är ett hudvårdsmärke som hjälper dig att motverka finnar och andra orenheter utan att torka ut din hud. Har du problem med finnar, pormaskar och orenheter? Oroa dig inte. Det är ett vanligt hudproblem, inte bara för tonåringar utan även hos vuxna. Testa Neutrogenas produkter för att få din hud i styr.

Läs mer

Vad ska man tänka på när man har oren hy?

Om du har oren hy och lätt får finnar eller pormaskar är det viktigt att du rengör ditt ansikte varje morgon och kväll. Hoppa inte över det, det är verkligen viktigt. Se också till att du har bra produkter i badrumsskåpet som verkligen fokuserar på att motverka dina orenheter.

Alla produkter från Neutrogenas serie Visibly Clear är framtagna i samarbete med dermatologer som är experter på just hud. Produkterna är skonsamma mot huden och är skapta för att användas dagligen.

Vill du rengöra huden på djupet, speciellt dina porer? Testa då Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub. Skrubben är naturligt framställd och innehåller exfolierande mikrokorn som verkligen rengör dina porer på djupet.

I samma serie av väldoftande grapefrukt finns även andra produkter för dig med oren hy, såsom ansiktsvatten och ansiktskräm.

Att använda produkter inom samma serie är alltid en bra idé, detta eftersom de är utformade för att fungera bra i kombination.

Händerna är också viktiga

Det är så klart inte bara viktigt att ta hand om ansiktet utan även händerna. Neutrogena har även produkter som lindrar torra händer. Exempelvis finns Neutrogena Norwegian Formula Visibly Renew Hand Cream som är en vårdande och skyddande handkräm med UV-skydd SPF 20.

Formulan återfuktar huden på djupet och förebygger uppkomsten av bruna pigmentfläckar. Oroa dig inte över att den kladdar, det gör den inte. Den går lätt och snabbt in i huden. Den är helt enkelt perfekt för dig med torra händer.

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden