Frakt 39 kr - Fri frakt över 500 kr. Swish - Payson - Klarna

Nicki Minaj

Rap- och popstjärnan Nicki Minaj blev känd för sitt debutalbum med namnet Pink Friday. Hennes första doftlansering fick samma namn och mottogs med samma entusiasm som debutskivan. Här finner du spännande Nicki Minaj parfymer som har tagit världen med storm och som presenteras i minst sagt originella flaskor.

Läs mer

Nicki Minaj parfym i originell flaska

Du känner genast igen en Nicki Minaj parfym på flaskan som har formen av rapstjärnan själv. Onika Tanya Maraj, med artistnamnet Nicki Minaj, är en amerikansk rappare och popstjärna från Trinidad men med bas i New York.

Flaskorna för de olika Nicki Minaj parfymerna är mer eller mindre klädda. Nicki Minaj Pink Friday parfymen har rosa hår, guldhalsband med stjärnans namn och en vit topp. Nicki Minaj Minajesty har istället fått lockigt rosa hår och en topp i rött och svart.

Hur doftar Nicki Minaj parfymer?

Det är i samarbete med Firmenichs näsa som Nicki Minaj parfymer har skapats. Den första doften blev en stor kommersiell succé och är fortsatt mångas stora favorit. Pink Friday är en söt och sensuell doft som fångar Nickis glädje och passion. Den öppnar med stjärnfrukt och fortsätter sedan att inspirera dig med bär, blomblad och vanilj och mysk.

Inslagen av frukt och blomst är en röd tråd genom Nicki Minaj parfymer. Noter av jasmin, päron, bär och stjärnfrukt återkommer regelbundet i de olika parfymerna.

Bär en Nicki Minaj parfym när:

  • Det ska vara sött men lättsamt
  • Du vill ha något som gillas av de flesta
  • Du är ute efter en säker present

 Du gillar parfymflaskor som är lite annorlunda

/Linda, ägare av Hudvårdsguiden