Frakt 39 kr. Fri frakt över 400 kr - Blixtsnabb leverans - Swish - Payson - Klarna

Nordic Beard

Har du hört talas om varumärket Nordic Beard och deras produkter? Det är ett varumärke som står för rena, ekologiska och svensktillverkade skäggprodukter utan tillsatser. Produkterna är naturliga, välbalanserade och bör finnas i alla skäggbärares badrumsskåp tycker vi på Hudvårdsguiden! Kika in produkterna från Nordic Beard nedan.

Läs mer

Testa Nordic Beard Resin

Dels har vi en prisbelönt, ekologisk vaxformula som är baserad på fyra nordiska ingredienser som ger ditt skägg en naturligt stark, fyllig och välvårdad look. Varje burk är varsamt producerad för hand, med en långsam smältning enligt traditionen. Förpackningen är också väldigt tilltalande och elegant - perfekt att ge bort som present eller ha framme på handfatet när det vankas gäster! Produkten vi pratar om är så klart Nordic Beard Resin. Ta en liten mängd produkt i handflatan och gnid händerna. Massera sedan in den i skägg och skäggbotten. Skäggkådan mjukar upp och återfuktat ditt skägg så att det blir mjukt och lättkammat. Skägget kommer även se ut att ha mer volym! Det ger en stadga som håller länge. Skäggkådan är bra för din skäggbotten och stillar både klåda och irritation som lätt kan uppkomma. Kådan innehåller dessutom ämnen som är bakteriedödande, bakteriehämmande och antiseptiska! Ja du hör ju - produkten har många fördelar. Vi tycker helt klart att du ska testa den!

Vad har Nordic Beard mer för produkter?

Dels har de ett härligt skäggvax Nordic Beard ekologiskt skäggvax 15 ml som ger ditt skägg en naturligt stark look. Vaxet är ekologiskt och producerat för hand, enligt tradition. Burken är liten, i ett fickformat, för att du enkelt ska kunna bära med dig den överallt!

Är du redo att ta din rakning till nästa nivå? Då kan vi tipsa om Nordic Beard Shavette som så klart finns i vårt sortiment. Du använder den med singelrakblad, eller dubbelrakblad, som bryts på mitten. Fördelen att använda en shavette istället för en rakkniv är bland annat att du slipper underhållet av kniven genom att du alltid har skarpa hygieniska blad. Shavetten är perfekt både för nybörjaren och den erfarne barberaren!

Se våra produkter från Nordic Beard ovan!